Bemutatkozik a Tenda O3 CPE kültéri antenna

Bemutatkozik a Tenda O3 CPE kültéri antenna
Bemutatkozik a Tenda O3 CPE kültéri antenna

 

2018. március 19., Budapest, Magyarország – A Tenda Technology Inc., a Shenzhen Tenda leányvállalata bemutatja az O3 kültéri felhasználásra szánt point-to-point CPE antennáját. Az akár kisebb vállalatokat is kiszolgáló újdonság, akár az 5 kilométerre lévő egységeket is képes internettel, vagy egy vállalat belső adatkommunikációját bonyolító hálózattal elltáni.

Stabil adatkapcsolat
Az O3 kifejezetten a WISP CPE megoldások kiszolgálására lett tervezve, így nagy távolságra képes eljuttatni a normál adatkapcsolatot, vagy akár a felügyeleti rendszerek magasabb adatkommunikációt igénylő jelét. 800mW vezeték nélküli teljesítményével és beépített 12dBi irányított kettős polarizált antennával, valamint IP64 vízállósággal rendelkezik. Arról, hogy a készülék folyamatosan működjön a Broadcom 300MHz processzora gondoskodik. A 2.4G szabványt használja, melyen 150Mbps sebesség áll rendelkezésünkre.

Egyszerű telepítés
Az O3 csomagolása mindent tartalmaz a telepítéshez. Mivel nem rendelkezik tápcsatlakozóval, így PoE rendszerrel kapja meg a szükséges áramellátást, mely injector ugyancsak része a kittnek. Egyszerűen rakjuk fel a megfelelő pozícióba az antennát, vezessük el a LAN kábelt a switch-hez és a Tenda varázslója teljesen végigvezet minket a varázsló segítségével.

 

Bemutatkozik a Tenda O3 CPE kültéri antenna

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .