Az új Pacific LED család tagjaként, most a Pacific RL360 Plus RGB radiátor is bemutatkozik

Kimagasló hűtési teljesítmény az erőgépekhez  

2017. augusztus 25., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a PC hűtés specialistája, örömmel mutatja be a legújabb fejlesztését a Pacific RL360 Plus RGB radiátor a fejlett vízhűtéses játékrendszerekhez.Az új Pacific LED család tagjaként, most a Pacific RL360 Plus RGB radiátor is bemutatkozik

Ez a nagyteljesítményű 360 mm-es radiátor 120 mm-es magas statikus nyomású ventilátorokat használ, melyek 16,8 millió színes LED-del is kiegészülnek. A radiátor prémium minőségű cink ötvözetből készült alumínium és a repülőgépgyártásból ismert minőségű anyagokat használ, amelyek rendkívüli teljesítményt és páratlan megbízhatóságot nyújtanak. Az egyedileg tervezett LED sor, összesen 12 programozható diódából épül fel, amit a Riing Plus RGB szoftver vezérel. A szoftveren belüli funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a ventilátor teljesítményének figyelését és a CPU hőmérsékletének követését.

A legfontosabb, hogy az integrált G1/4"szálak egyszerűen telepíthetők, a merev csatlakozások biztosítják a szivárgásbiztos működést, ideális szerelhetőséget, az átfolyás-vezérléssel pedig a hűtő minden szempontból kielégíti a magas elvárásokat.

A Thermaltake Pacific RL360 Plus RGB radiátor már elérhető a TT Premium online boltjában, a termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő lehet.
Az új Pacific LED család tagjaként, most a Pacific RL360 Plus RGB radiátor is bemutatkozik Az új Pacific LED család tagjaként, most a Pacific RL360 Plus RGB radiátor is bemutatkozik

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.