Az Arlo Baby kamera a világ első okos babafigyelője, ami integrálható az Apple okosotthon rendszerébe

Az Arlo Baby kamera a világ első okos babafigyelője, ami integrálható az Apple okosotthon rendszerébe
Az Arlo Baby kamera a világ első okos babafigyelője, ami integrálható az Apple okosotthon rendszerébe

Mostantól egyszerűen nézheti és hallgathatja meg az élő videófolyamot az Arlo Baby kamera kétirányú kommunikációjával az Apple Home alkalmazáson keresztül

Mostantól egyszerűen nézheti és hallgathatja meg az élő videófolyamot az Arlo Baby kamera kétirányú kommunikációjával az Apple Home alkalmazáson keresztül

2018. január 16., Las Vegas – A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója a mai napon bejelentette az Arlo® Baby Smart HD bébiőrt (ABC1000),  ami kompatibilis az Apple HomeKit™ rendszerrel. Miután egyszerűen párosítottuk, az iOS eszközökkel a szülők elérhetik az Arlo Baby innovatív funkcióit, az Apple Home alkalmazásból a gyermek felügyeletéhez.
A népszerű Apple HomeKit keretrendszer az iOS eszközökön keresztül lehetővé teszi a szülőknek, hogy könnyen kezelhessék az intelligens otthoni eszközeiket az iPhone® vagy iPad® készülékekről. Miután hozzáadtuk az Arlo Baby kamerát, az megjelenik az Apple Home alkalmazásban az iOS készüléken, a többi HomeKit kompatibilis otthoni kiegészítővel együtt. Az Apple Home alkalmazás minden iOS klienssel elérhető, így könnyedén és biztonságosan kezelhetjük a HomeKit-kompatibilis tartozékokat, például az Arlo Baby kamerát. Ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból, az Apple Home alkalmazás szintén a legfrissebb iPhone és iPad alkalmazásokat integrálja.

Az Apple Home alkalmazáson keresztül elérhető Arlo Baby funkciók közé tartozik:

  • Az élő stream megtekintése a babáról az Arlo Baby kamerán keresztül,
  • Kétirányú hang továbbítás, a baba és a kamera közelében lévő emberek kommunikációjához,
  • Az Arlo Baby által továbbított képek gyors megtekintése, amikor a kamera utoljára volt aktív
  • Hangvezérléssel megkérhetjük Sirit, hogy mutassa meg a kamera élő képét,
  • Távolról érhetjük el a kamera élő képét és hangot, kétirányú kommunikációt kezdeményezhetünk, ha iPad vagy Apple TV (4. generációtól) eszközeink vannak.

„Az Arlo 100% -ban olyan termékeket és megoldásokat kínál, amelyek ügyfeleink számára a legjobb felhasználói élményt nyújtják “- nyilatkozta Pat Collins, a NETGEAR-en belül az Arlo termékek alelnöke. „Azáltal, hogy az Arlo Baby kompatibilis a Homekit-tel, még hatékonyabban nézhetjük meg a gyermekeinket. A Siri megkérdezése nélkül is gyorsan ellenőrizhetjük, hogy mi történik a babával, vagy az Arlo alkalmazáson keresztül, közvetlenül az Apple TV-ről is bejelentkezhetünk. Örülünk az Apple-lel kötött együttműködésünknek és várjuk, hogy kiterjeszthessük a HomeKit-képes termékek ökoszisztémáját.”

A 2018 CES Innovációs Díjának nyerteseként, az Arlo Baby Smart HD kamera messze túlmutat a hagyományos babaőr rendszereken, hogy az elfoglalt szülők megőrizhessék a család biztonságát és nyugalmát. Ez a „minden az egyben” kamera ötvözi a kristálytiszta 1080p HD videót, a fejlett éjjellátó képességeket, a kétirányú kommunikációt, a környezeti levegőminőség ellenőrzést, a zenét és a hangot és a szabályozható éjszakai fényeket. Az Arlo elemzési rendszere valós idejű, testreszabható figyelmeztetéseket jelenít meg mozgás, vagy hang észlelésekor, és akár felismeri a baba sírásának hangját. A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően szükség esetén mozgathatjuk is az Arlo Baby kamerát. A 7 napos ingyenes felhőtárhellyel, szinte bármit visszanézhetünk. Az Arlo Baby-t kedves kis állat maszkokba is elhelyezhetjük, legyen az akár egy nyuszi, egy cica, vagy kiskutya, amellyel barátságos kinézetet adhatunk neki. Az Arlo Baby 249,99 USD javasolt végfelhasználói ártól kapható.

Az Arlo Baby kamera a világ első okos babafigyelője, ami integrálható az Apple okosotthon rendszerébe  Az Arlo Baby kamera a világ első okos babafigyelője, ami integrálható az Apple okosotthon rendszerébe  Az Arlo Baby kamera a világ első okos babafigyelője, ami integrálható az Apple okosotthon rendszerébe  Az Arlo Baby kamera a világ első okos babafigyelője, ami integrálható az Apple okosotthon rendszerébe 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .