Az ADATA UV100F exkluzív, ünnepi dizájnt kapott

2017. november 7., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az UV100F USB pendrive ünnepi kiadását, melyet kifejezetten a karácsonyi szezonra készítettek. Az USB 2.0 meghajtó 16 GB / 32 GB kapacitással, piros / fehér színeket, illetve hangsúlyos karácsonyi ikonokat kapott. Tökéletes ajándék a barátok, a család és a munkatársak számára is, melyez a gyártó csomagolással is kínál. A gyártótól ez a kiadás már nem újkeletű, hiszen hagyományosan minden évben, valamilyen egyedi dizájnt készítenek termékeikhez.Az ADATA UV100F exkluzív, ünnepi dizájnt kapott

Ünnepekre hangolódva

A Mikulás grafikával díszített csomagolásban az UV100F meghajtót találjuk, mely a 16GB kapacitás eseté hóember, a 32GB-os pendrive pedig Télapó grafikával hozza közelebb az ünnepi hangulatot.

Az ADATA UV100F exkluzív, ünnepi dizájnt kapott   Az ADATA UV100F exkluzív, ünnepi dizájnt kapott  Az ADATA UV100F exkluzív, ünnepi dizájnt kapott  Az ADATA UV100F exkluzív, ünnepi dizájnt kapott

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.