Az ADATA teljes ipari termékcsaládot mutatott be az Embedded World 2018 kiállításon

Az ADATA teljes ipari termékcsaládot mutatott be az Embedded World 2018 kiállításon
Az ADATA teljes ipari termékcsaládot mutatott be az Embedded World 2018 kiállításon

Folytatódik az innováció

2018. március 1., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója sikeresen vett részt az Embedded World 2018 kiállításon, mely a beágyazott rendszerek és ipari megoldások szakkiállítása Európában. A rendezvény a 2018. február 27-től március 1-ig tart, és a Németországban lévő Nürnberg városában rendezik meg. Az ADATA teljes ipari portfolióiját mutatta be, amely SSD-ket, SD-kártyákat és CFAST termékeket is tartalmaz, illetve mostantól az új generációs 3D NAND chipeket használják. Az ADATA több PCIe M.2 2280 SSD-t és DDR4 2666 DRAM modult is kiállított, amelyek extrém nagy sebességű, széles hőmérséklet-toleranciát és tartós megbízhatóságot biztosítanak az ipari beágyazott alkalmazásokhoz, valamint az AI, az AR, a VR és a videojátékokhoz. Emellett az ipari számítógépek, a beágyazott kártyák, a szerver alaplapok, az intelligens autóinformáció és a kaszinó játékvezérlők is bemutatásra kerültek. Az ADATA arra számít, hogy az Embedded World 2018 az egyike lesz a legjobban fejlődő kiállításoknak.Az ADATA teljes ipari termékcsaládot mutatott be az Embedded World 2018 kiállításon

3D NAND és PCIe kompatibilis

A beágyazott rendszerek, az AI, a virtuális asszisztens, az önjáró autók és a robotok erőteljes növekedésével az ügyfelek elvárják, hogy az ipari beágyazott rendszerek ne csak tartósak legyenek, hanem magas teljesítményt és kapacitást is biztosítanak a nagy mennyiségű adat gyors feldolgozásához és tároláshoz. Ezen piaci igények kielégítése érdekében az ADATA teljes körű SSD és beágyazott tárolási termékeket gyárt, például a SATAIII SSD, CFAST és SD kártyákat, ráadásul 3D NAND chipekkel a nagyobb sűrűség, az átviteli sebesség és a jobb energiahatékonyság érdekében. Az ADATA M.2 2280 SSD-t is bemutatott PCIe interfésszel, amely villámgyors, több mint 3000 MB/s lenyűgöző sebességet biztosít. Az adatvédelmi technológiák támogatásának köszönhetően az ADATA PCIe SSD-k hatékonyan védik az értékes adatokat nagy stabilitás és hosszú élettartam mellett.

Korróziógátlás és széles hőmérsékleti tartomány

Az ADATA ipari minőségű SSD-i és a memóriamodulok mindegyikének megfelelnek a legszigorúbb korróziógátló és hőmérséklet-tolerancia követelményeknek. Hosszú élettartamú termékeket kínálnak, amelyek kíméletlen környezetben – beleértve a nedvességet, páratartalmat, savasságot, hőt és hideget (jellemzően -40°C és 85°C közötti) – is képesek dolgozni. Az ADATA DDR4 DRAM moduljai akár 2666 MHz-es nagy sebességre is képesek, és 1,2 V-ig működnek a teljesítmény és a hatékonyság érdekében. Az Embedded World 2018 kiállításon az ADATA bemutatta a DDR4 nem felejtő dual in-line memóriamodulját (NVDIMM) is, amely képes menteni a DRAM-tartalmát egy áramkimaradás esetén, megelőzve az adatokat elvesztését. Ezzel az NVDIMM tökéletes megoldás a vállalati szintű kiszolgálók és adatközpontok számára.

Az ADATA teljes ipari termékcsaládot mutatott be az Embedded World 2018 kiállításon

Az ADATA teljes ipari termékcsaládot mutatott be az Embedded World 2018 kiállításon

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .