Az ADATA és az XPG bemutatja az intelligens jövő technológiáját a CES 2018 kiállításon

Az ADATA és az XPG bemutatja az intelligens jövő technológiáját a CES 2018 kiállításon
Az ADATA és az XPG bemutatja az intelligens jövő technológiáját a CES 2018 kiállításon

Főbb újdonságok közé tartozik az XPG Gaming komponensek és kiegészítők, mint például a szabadalmaztatott RGB memóriamodulok és az ADATA új NGSFF PCIe SSD, NV-DIMM, mobil tartozékok és AI technológiai alkalmazások

 

Főbb újdonságok közé tartozik az XPG Gaming komponensek és kiegészítők, mint például a szabadalmaztatott RGB memóriamodulok és az ADATA új NGSFF PCIe SSD, NV-DIMM, mobil tartozékok és AI technológiai alkalmazások

2018. január 10., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója számos új innovatív termékek mutat be a 2018-as Consumer Electronics Show keretében január 9 és 12 között, beleértve a világ első XPG RGB SO-DIMM memóriamoduljait, az NGSFF ultragyors PCIe SSD-t, az NV-DIMM memóriamodulokat és a legújabb vezeték nélküli töltési és tárolási technológiák továbbfejlesztését. Az ADATA robottechnikai termékeket is kiállít AI technológiával, így a látogatók megismerkedhetnek azzal az innovációval, mely kényelmesebbé teszi napjaikat.

XPG RGB gaming memóriamodulok és professzionális gamer fejhallgatók
Az XPG két új RGB DDR4 modult vonultat fel, a SPECTRIX D60RGB DDR4 memóriát, mely kombinálja a 4600MHz maximális sebességű teljesítményt és a káprázatos hűtőbordát, valamint a SPECTRIX DS40 DDR4 SO-DIMM-et, amely a világ első RGB SO-DIMM modulja. Mindkettő XPG Aura Sync szoftverrel érkezik, ami kifejezetten jó hír a minirendszer-építőknek, akik így már testre szabhatják a fényeket. Az EMIX H40 kiváló minőségű fejhallgató az adott játékszituációra optimalizált móddal és egy tejesen új gaming élményt nyújt. Az EMIX H40 különösen ajánlott FPS játékokra (First-Person Shooting Games) a Bit-Technology miatt, amely jobb hangmegjelenítést tesz lehetővé, hogy minden neszt tisztán halljunk. Egy másik izgalmas audió termék, az EMIX I30 fülhallgató nem csak az 5.2 csatornás hangokat ad vissza, hanem képes 3D-s térhangzást is biztosítani. Ezenkívül több platformot és alkalmazást is támogat, beleértve a PC/Mac, a Nintendo Switch, a Sony PS4 VR, a HTC VIVE , az Xbox One, az okostelefon és tablet.Az ADATA és az XPG bemutatja az intelligens jövő technológiáját a CES 2018 kiállításon

Új kialakítás és extrém sebesség a következő generációs PCIe SSD-nél
Az okos városok és játékpiac gyorsan növekvő igényeinek megfelelően az ADATA új PCIe SSD sorozatot mutat be a CES-en. A lakossági felhasználásra készült SX8200 PCIe Gen3x4 SSD a legfrissebb NVMe 1.3 szabványra épül és a legújabb 64 rétegű 3D NAND technológiát integrálja, 3200/1700 MB/s olvasási és írási sebességet garantál. Az ADATA Suite programmal az SX8200 RAID tömbben történő alkalmazás esetén láthatjuk, hogy eléri az 5900/3300 MB/s olvasási és írási teljesítményt. Az ADATA első alkalommal demonstrálja az új NGSFF SSD-t (Next Generation Small Form Factor), amely nagyobb kapacitást és hot-swap képességeket is támogat a meglévő M.2 SSD alapokon. Ezenkívül a legfrissebb nagyvállalati felhasználást célzó U.2 SSD-SR2000SP ultranagy, 8TB kapacitást kínál, akár 3200/2400 MB/s olvasási és írási sebesség mellett az adatközpontok és szerverek számára.

Vezeték nélküli töltés, USB-C, A2 memóriakártyák és külső adattárolás
A mobilkészülékek gyors fejlődésével az ADATA a CES-en számos mobil tartozékot demonstrál. A CW0050 egy 6 mm-es, vékony, vezeték nélküli töltőlap, amely támogatja a Qi vezeték nélküli szabványt a legújabb mobil eszközök esetében, például az Apple iPhone 8, iPhone X és a Samsung Galaxy 8, Note 8.
Az exkluzív USB-C 3.1 kettő az egyben töltőkábel nem csak 5GBps átviteli sebességet nyújt az USB-C csatlakozóval rendelkező mobiltelefonokhoz, hanem támogatja a micro-USB szabványt is. Az Android rendszert használóknak az SD Szövetség által minősített A2-es osztályú memóriakártya jelent újdonságot, ami arra van optimalizálva, hogy közvetlenül mentse az alkalmazásokat és jelentősen növelje a mobileszközök tárolási kapacitását.
A 3 legújabb powerbank, nagy sűrűségű akkumulátorcellákkal – a P10050, P16750, P20010, könnyűek és sokoldalúak, számos színben érhetők el.
Az ADATA a közeljövőben további fejlesztéseket mutat be a külső merevlemezek és SSD-k terén, beleértve az 5TB-os HD330, a terepmintás HD710M Pro külső merevlemezt és az 1TB-os USB-C külső SE730H SSD-t. Az ADATA számos új terméket demonstrál a töltéshez, a megosztáshoz és a tároláshoz.

AI mélytanulás, a legjobb szervermemória: NV-DIMM
Az adatközpontokhoz és kritikus alkalmazásokhoz tervezett NV-DIMM modulok is a CES-en mutatkoznak be. Az NV-DIMM-ek a DRAM és az SSD ötvözetei, amelyek nagy kapacitást és az áramkimaradás esetén speciális adatvesztési védelemmel is rendelkezik. Az ADATA DRAM és SSD piacon szerzett szilárd kutatási és fejlesztési tapasztalatai alapján a legújabb NV-DIMM szerver memóriamodulok növelik a hatékonyságot, meghosszabbíthatják az SSD élettartamát és megakadályozzák a váratlan áramkimaradások esetén bekövetkező DRAM-adatvesztését. Az AI mély tanulás folytonos adatelemzést igényel, ezért az NV-DIMM a legjobb szerver memóriamodul az AI mély tanuláshoz.

A legjobb kombináció az intelligens családi élethez: ADATA AI robotok
A mesterséges intelligencia technológiák fejlődésének köszönhetően az ADATA két új robotot mutat be a CES-en. Az ADATA robotok összekapcsolódnak egy felhőalapú szolgáltatási platformmal és interakcióba léphetünk velük a mesterséges intelligenciának köszönhetően. Barátságos és okos kiegészítőkkel és távfelügyeleti biztonsági funkciókkal is rendelkeznek. Az új robotok, Moonbubu és Moonbobo segítik a gyerekek játékos tanulását és szélesebb életteret nyújtanak.

 Az ADATA és az XPG bemutatja az intelligens jövő technológiáját a CES 2018 kiállításonAz ADATA és az XPG bemutatja az intelligens jövő technológiáját a CES 2018 kiállításonAz ADATA és az XPG bemutatja az intelligens jövő technológiáját a CES 2018 kiállításon

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .