Az ADATA bemutatja az XPG STORM RGB M.2 2280 aktív hűtést

Stílusos hűtés kiegészítő minden M.2 SSD-hez, mely növeli a rendszer stabilitását

2017. november 21., Tajpej, Tajvan – Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az XPG STORM hűtőbordát az M.2 2280 meghajtókhoz. A STORM alumínium hűtőbordával és ventilátorral rendelkezik. Könnyen rögzíthető bármilyen kompatibilis SSD-hez, így hatékony hűtést biztosít. Az SSD alacsonyabb hőmérséklete stabilabb tárolást és rendszer teljesítményt nyújt, valamint az XPG stílusú STORM hűtő színes RGB világításával a gaminghez is igazodik.

Az alacsonyabb hőmérséklet, nagyobb sebesség
Míg az M.2 2280 PCIe SSD-k jelenleg a leggyorsabbak a piacon, nagy adatátviteli sebességük miatt jelentős hőtermelés is jelentkezik. Hűtőborda nélkül a felhalmozódó hő hatással lehet a teljesítményre és felgyorsíthatja az SSD öregedését. A STORM alumínium hűtőborda bármely M.2 SSD-re illeszkedik. A hűtőbordával együtt a STORM ventilátort is használ a hideg levegő bordára juttatásához, ezzel legalább 25% -kal csökkenti a hőmérsékletet a hűtőbordával nem rendelkező M.2 SSD-hez képest.Az ADATA bemutatja az XPG STORM RGB M.2 2280 aktív hűtést

Stílusos RGB színek
A STORM RGB világítását biztosan értékelni fogják a modderek és a gamerek. Míg az M.2 slot szinte el van rejtve az alaplapon lévő nagyobb alkatrészek között, az RGB hűtőbordával a STORM valóban látványosan kiemelkedik. RGB világítási beállításokkal is rendelkezik, számos alkalmazást támogat, például ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready és MSI Mystic Light Sync, a maximális kényelem és testreszabhatóság érdekében.

Könnyű telepítés bármilyen kompatibilis SSD-re
Az előre felvitt hőpasztának köszönhetően a STORM gyorsan elhelyezhető bármilyen M.2 2280 SSD-n. Nincs szükség csavarokra vagy bonyolult eljárásokra, valamint BIOS-beállításokra. A STORM azonnal munkába áll, csökkenti a hőmérsékletet, javítva a tárolás hatékonyságát és a rendszer stabilitását.

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.