Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat

Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat

Akár 4600 MHz sebesség és a káprázatos RGB világítás teszi tökéletes gamer PC kiegészítővé a SPECTRIX D41 memória modulokat

2018. április 19., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek vezető gyártója, bemutatta a következő generációs XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriáit. A memóriamodul új, friss és esztétikus külsőt, lenyűgöző sebességet és programozható RGB világítást kapott, így a stílusos gamerek legújabb divatos komponense lehet. Ráadásul az XPG SPECTRIX D41 támogatja az Intel® X299 2666 MHz és AMD AM4 és Ryzen platformokat, valamint kétféle színben is elérhető (Crimson Red és Titanium Gray).

Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat

Ragyogó RGB fények

Az inspirációt a páncél adta SPECTRIX D41 hűtőbordájához, ami erőteljes formát képvisel, így szimbolizálja a lenyűgöző teljesítményét. A tetején végigfutó RGB LED fénycsík, amely csillogóan, a felhasználó által választott színekkel és fényhatásokkal világít. A programozható világítási effektekkel fokozhatják a játékélményt, így a pulzálást, a fényerősséget és egyebeket. Mindez az ADATA RGB Sync alkalmazással vagy más a legnagyobb alaplapgyártók által biztosított RGB vezérlő szoftverrel is menedzselhető.

Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat

Sebesség és hatékonyság

A SPECTRIX D41 kiemelkedő teljesítményt és lenyűgöző sebességet biztosít 2660 és 4600 MHz között. Támogatja az Intel® X299 2666 MHz-es és az AMD Ryzen platformokat, valamint az Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0-át a számítógép operációs rendszerében állítható kényelmesebb overclocking és a rendszer stabilitásának növelése érdekében. 2018 harmadik negyedévében az ADATA az XPG SPECTRIX D41 egy 5000 MHz-es változatát is piacra dobja.

Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat

Megbízható és tartós

A SPECTRIX D41 csúcsminőségű chipekre épül, melyek a szigorú szelektálás során kerültek kiválasztásra, amely biztosítja a maximális megbízhatóságot és tartósságot. Az egyéni tervezésű hűtőborda és 10 rétegű PCB jobb jelátviteli minőséget és nagyobb stabilitást biztosít. Mint minden ADATA és XPG memóriamodul, a SPECTRIX D41 XPG is élettartam garanciával kerül a boltok polcaira.

Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriákat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .