Az ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memóriát

ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memóriát
ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memóriát

Programozható világítás, 4000MHz felett sebesség az Intel X299 gamereknek és a moddereknek

 

Programozható világítás, 4000MHz felett sebesség az Intel X299 gamereknek és a moddereknek

2017. július 27., Tajpej, Tajvan – Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az XPG SPECTRIX D40 DDR4 memóriát változtatható RGB LED világítással. A népszerű XPG Dazzle DDR4 modulok alapján készült SPECTRIX D40 többszínű LED RGB világítással rendelkezik. Ezenkívül a 2400 MHz-től 4000MHz-ig terjedő sebességet kínál, ami sokkal gyorsabb, mint a 3200 MHz-es Dazzle memóriák. Az Intel XMP 2.0 és a nagy hatékonyságú hűtés támogatásával a SPECTRIX D40 kombinálja a lenyűgöző RGB világítást a nyers teljesítménnyel és overclocking képességgel, a gamereknek és az overclockereknek. A SPECTRIX D40 az AMD AM4/Ryzen processzorokhoz is minősített.ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memóriát

Intelligens RGB világítás ASUS AURA Sync kompatibilitással
A SPECTRIX D40 modulok több színű RGB világítást integrálnak a hűtőbordában, alapértelmezésként előre beállított ciklussal. A felhasználók a szoftver segítségével szabályozhatják a világítási sorrendet és intenzitást. Az egyik ilyen alkalmazás a népszerű ASUS AURA Sync, amelyet az összes aktuális ASUS alaplap támogat. A SPECTRIX D40 egy olyan vezérlőt tartalmaz, amely az AURA Sync-kel kompatibilis, az ASUS alaplapjainak felhasználói pedig kiterjedt vezérlést biztosítanak az RGB effektekhez, ideértve a be-/kikapcsolást is.

Tovább fokozva a DDR4 sebességet
A DDR4 technológiát tovább javítottuk és a SPECTRIX D40 még jobb teljesítményt ért el. A modulok több, mint 4000MHz gyárilag túlhajtott chipekkel is elérhetők, az alapkivitelük pedig 2400MHz-es sebességtől indulnak. A SPECTRIX D40 megfelel az Intel XMP 2.0 követelményeinek, hogy könnyebb és szélesebb körű overclock lehetőséget biztosítsanak. A 4000MHz-es modulok kétszer olyan gyorsak, mint a belépő szintű DDR4-eske, ami érzehető teljesítménynövekedést eredményez az alkalmazások esetében, a játéktól a benchmarking.

Intel X299 optimalizálás
Mivel a SPECTRIX D40 a zászlóshajó termékünk, az XPG csapata az Intellel közösen dolgozott azon, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt a prémium X299 platformokon. A SPECTRIX D40 SPD beállításai az Intel XMP 2.0 paraméterekkel együtt működnek, így biztosítva, hogy a 2666 MHz-es vagy magasabb értékű memóriamodulok a tervezett sebességükön működjenek, szemben a kisebb modulokkal, amelyek az XMP 2.0 támogatás hiányában 2400MHz-es vagy 2133MHz-es sebességre képesek.

Fejlett hűtés és energiagazdálkodás
A SPECTRIX D40 modulok aprólékosan válogatott és tesztelt chipjei, az ADATA által gyártott 10 rétegű PCB-re és robusztus áramkörökre épülnek. A PCB-k két uncia tiszta rezet tartalmaznak, míg a hűtőbordák alumínium ötvözetet használnak. A hőelvezetés hatékonysága garantált még akkor is, ha túlhúzzuk a modulokat.

 ADATA bemutatja az XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memóriát

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..