Az ADATA bemutatja az UV230 és UV330 USB meghajtókat

A klasszikus adatátviteli mód egy kompakt méretben és kicsúsztatható kivitelben

2018. január 8., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az UV230 és UV330 USB meghajtókat, a már idáig is népszerű USB meghajtó termékcsaládjának új tagjait. Az UV230 USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, akár 64GB-os kapacitású lehet, míg az UV330 sokkal gyorsabb az USB 3.1 miatt, és akár 128GB adatot is tárolhatunk rajta. Mindkét termék kicsúsztatható csatlakozót kapott.Az ADATA bemutatja az UV230 és UV330 USB meghajtókat

USB – az örökzöld klasszikus minden igényhez és pénztárcához
Az Adata felismerte, hogy az USB 2.0 és az 5Gbps sebességű USB 3.1 iránti igényt továbbra is igen erős. A felhasználók szeretik a funkcionalitást, a stílust, a könnyű használatot és a megfizethetőséget. Pontosan ezért az ADATA új eszközöket szállít, a belépő szintű UV230 és a sokkal gyorsabb UV330 pendriveokat. A 16 GB-os UV230 és 128 GB-os UV330 mindössze két klasszikus modell a számos kapacitási és gyorsasági igényt kielégítő portfólióból, melyek változatos lehetőséget kínálnak a felhasználóknak az adatmentésre és mozgatásra.

Kupak nélküli, gyorsan kicsúsztatható dizájn
Az Adata tervezői már hosszú ideje előnyben részesítik a kupak nélküli USB Flash meghajtókat, mivel ebben az esetben kevesebb darabból áll az eszköz, így nehezebb is elhagyni.

Az élénk színek tárháza
Az UV230 fekete és kék, az UV330 fekete és piros színben vásárolható, így a vásárló személyre szabott eszközt tudhat majd magáénak.

Az ADATA bemutatja az UV230 és UV330 USB meghajtókat Az ADATA bemutatja az UV230 és UV330 USB meghajtókat

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.