Az ADATA bemutatja az UV220 és UV320 USB meghajtókat

Klasszikus adatátvitel kompakt méretben

2017. október 24., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az UV220 és az UV330 USB flash meghajtókat, melyekkel tovább szeretnék szélesíteni adattárolási kínálatukat. Az UV220 USB 2.0 csatlakozóval és akár 64GB tárolási kapacitással rendelkezik, míg az UV320 a sokkal gyorsabb USB 3.1 csatlakozót használja, valamint kapacitása a duplája, az az 128GB is lehet. Mind a két termékcsalád, kihúzható csatlakozókat kapott. Az ADATA továbbra is elkötelezett az USB flash eszközök mellett és a jövőben újabb modelleket jelent be a piaci igényekhez igazodva.Az ADATA bemutatja az UV220 és UV320 USB meghajtókat

USB – egy örökzöld klasszikus minden igényhez és pénztárcához
Az USB 2.0 és USB 3.1 5Gbps között az ADATA felismerte, hogy a különböző igényekhez igazodva kell a meghajtókat gyártani. A fogyasztók szeretik a funkcionalitást, a stílust, a könnyű használatot és a megfizethetőséget is. Az ADATA ehhez mérten kínálja a belépő szintű UV220 és sokkal gyorsabb UV320 kulcsokat. A 16 GB-os UV220 és a 128 GB-os UV320 modellek között számos kapacitást is megtalálunk, ezzel lehetőséget kínál az olyan felhasználók számára, akik költséghatékonyan, vagy gyorsan szeretnének adatokat továbbítani.

Kupak nélküli, gyorsan kicsúsztatható csatlakozó a védelemért és a mobilitásért
Az ADATA mérnökei hosszú időn keresztül előnyben részesítették a sapka nélküli USB flash meghajtókat, mivel így kevesebb alkatrészből állnak, azt nem hagyjuk el, ezzel számos hibaforrást küszöböltek ki. Az UV220 és UV320 kupak nélküli, kicsúsztatható USB csatlakozóval rendelkezik.

Az élénk színek változatossága
Az UV220 fehér/szürke, fekete/kék, sötétkék/királykék, vagy rózsaszín/türkizkék színben választható. Az UV320 fekete/kék és fehér/zöld színekben érhető el. Így a vásárló saját világát tükrözheti a pendrive.

Biztonságos pánttal
Mint az összes ADATA USB flash, az UV220 és az UV320 külön akasztóval rendelkezik, így rögzíthetjük őket hevederhez, kulcstartóhoz vagy más tartozékhoz. Ez tovább növeli a hordozhatóságát, csökkenti a meghajtók elvesztésének esélyét.

Az ADATA bemutatja az UV220 és UV320 USB meghajtókat    
 

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.