Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot

Vékony és divatos; a kötelező eszköz a digitális adataink megosztásához és a mobilok közötti adattovábbításhoz

2017. december 8., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az i-Memory AI720 flash meghajtót stílusos és elegáns kinézettel. Az Apple MFi tanúsított AI720 mindössze 7,5 mm vastag, Lightning és USB 3.1 csatlakozói vannak. Az egyedülálló 4K-videó mentési funkciójának köszönhetően a nagyfelbontású videók többé már nem foglalják el a telefon tárhelyének nagy részét. Az AI720 erőteljes titkosítással, és a nano bevonatnak köszönhetően víz- és porállósággal is rendelkezik. Az AI720 elérhető 32GB, 64GB és 128GB kapacitással, arany és szürke színben.Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot - www.itfroccs.hu

Kettős csatlakoztathatóság, elegáns és stílusos kivitelben
Az AI720 könnyű, vékony és lenyűgöző formájú, tökéletesen illeszkedik az iOS eszközökhöz. A Thunderbolt csatlakozó tökéletesen illeszkedik az iOS eszközökbe, még akkor is, ha azokon vastagabb hátlap van. A fémes homokfúvott felület nem csak elegáns, hanem ujjlenyomat-ellenálló is. Az AI720 két divatos színben kapható - arany és szürke, ami illeszkedik a vibráló nagyvárosi hangulathoz.

Nagy sebességű adatátvitel a folyamatosan mozgásban lévő embereknek
Az USB3.1 csatlakozóval az AI720 akár 90MB/s olvasási és 20MB/s írási sebességre is képes, mindezt kompakt méretben, és azonnal teszi a különböző mobil eszközök között. A 4K felbontású videó közvetlenül az AI720-ra rögzíthető. A fájl menedzsment képességekkel is rendelkező, exkluzív ADATA i-Memory alkalmazással a felhasználók az eredeti feliratokkal ellátott videókat is megnézhetik a napi ingázás során.

Egyedi nano bevonat technológia a privát életünk védelme érdekében
Az AI720 a legmodernebb nano bevonattal rendelkezik, IP54-es por- és vízálló, védett a korróziótól, így ellenáll akár a különböző üdítőknek az adatainak védelme érdekében. Továbbá az AI720 támogatja a fájl titkosítást, minden bizalmas fájlhoz jelszót állíthatunk be. Az ADATA i-Memory alkalmazással az AI720 biztonsági mentést is készíthet készülékünkről. Egyszerűen jelölje ki és kattintson, az alkalmazás a többit elintézi.

Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot - www.itfroccs.hu  Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot - www.itfroccs.hu  Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot - www.itfroccs.hu  Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot - www.itfroccs.hu  Az ADATA bemutatja az i-Memory AI720 iOS OTG USB pendrive-ot - www.itfroccs.hu 
 

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.