Az ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez házat

Az ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez házat
Az ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez házat

Egyszerű telepítés, rugalmas hordozhatóság

Egyszerű telepítés, rugalmas hordozhatóság

2018. január 23., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatja az ED600 külső merevlemez-házat, amely a hordozható külső tárolók kényelmét ötvözi az SSD meghajtók sebességével és teljesítményével. Az ED600 kompatibilis a merevlemezekkel és SSD-vel, az USB3.1 csatlakozón keresztül elérheti az 5 Gb/s átviteli sebességet. Az ED600 erős és stílusos, rendkívül felhasználóbarát; egyszerűen csatlakoztassa, várjon három másodpercet a telepítés befejezéséhez, anélkül, hogy további szoftverekre vagy eszközökre lenne szükség.

Nincs szükség külön eszközre!
Az ED600 konstrukciója az egyszerű használaton alapul. Az eszköz összeszerelése három egyszerű lépésből áll, amelyeket a felhasználók három másodpercen belül elvégezhetnek, még akkor is, ha nem rendelkeznek gépszerelési ismeretekkel. Az ED600 támogatja a 7 mm-es és 9,5 mm vastag 2,5 hüvelykes SATA merevlemezeket és SSD-ket, kompatibilis mind Windows, mind MacOS rendszerekkel. Használható asztali számítógépekkel, notebookokkal és még játékkonzolokkal is. Továbbá az ED600 biztonsági zárja megakadályozza, hogy a meghajtó a mozgás, vagy ütések következtében kilazuljon.

IP54 por- és vízvédelem
Az ED600 robusztus, fekete külső burkolatával és alumínium betéttel a stílus és a biztonság érzetét nyújtja, ráadásul IP54 por és nedvesség elleni védelemmel is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk az adatok elvesztésétől, mivel a víz vagy a por nem jut be a külső héj alá, ami nagymértékben megnöveli az ED600 használati lehetőségeit. Továbbá az ED600 kiemelkedő ütésállósági képességekkel rendelkezik, szilikon réteggel a masszív külső burkolat alatt, így akár a 100 cm-es leejtéstől is véd. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy adataik védve vannak a külső behatásoktól.

Az ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez házat Az ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez házatAz ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez házat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .