Az Acer kibővíti Predator gaming arzenálját: erőteljes PC-k, 35 col képátlós HDR monitor fókuszban

Acer Predator Orion 9000 sorozat
Acer Predator Orion 9000 sorozat

Az Acer ma bemutatta új prémium Predator gaming termékpalettáját, konkrétan a Predator Orion 9000 sorozatot (gaming asztali gépek Windows 10-zel), a Predator X35 monitort NVIDIA G-SYNC és Acer Ultra HDR technológiákkal, valamint egy új Predator headset és egér is bemutatkozott.

Az Acer ma bemutatta új prémium Predator gaming termékpalettáját, konkrétan a Predator Orion 9000 sorozatot (gaming asztali gépek Windows 10-zel), a Predator X35 monitort NVIDIA G-SYNC és Acer Ultra HDR technológiákkal, valamint egy új Predator headset és egér is bemutatkozott.

Acer Predator Orion 9000 sorozat

Arra lett tervezve, hogy megfélemlítsük az ellenséget: inspirál a játékra, mellé az esztétika sem utolsó. A Predator Orion 9000 sorozat fekete és ezüst űrhajó-belsőre emlékeztető dizájnjához a testre szabható RGB megvilágítás teszi hozzá azt a pluszt, ami igazán egyedivé varázsolja a megjelenést. Opcionális ventillátorok, valamint a feljebb említett testre szabható RGB világítás igazi virtuális fényshow-t produkál.
“A Predator Orion 9000 a legerősebb PC, amit valaha gyártottunk” – jelentette ki Jeff Lee, az Acer munkatársa. “Négyutas grafikával, 18 magos processzorokkal ez a platform utánozhatatlan teljesítményt produkál, elsőként azoknak a gamereknek, akiknek mindez idáig csak álom volt” – tette hozzá.

 Acer Predator Orion 9000 sorozat

Folyadékhűtés és IceTunnel 2.0: minden hűvös marad belül

A Predator Orion 9000 sorozat folyadékhűtést kapott. Az Acer IceTunnel 2.0 folyamatosan lenyomja a hőmérsékletet, amikor egy játék csúcsra járatja az erőforrásokat. Az IceTunnel 2.0 egy olyan fejlett légáramoltatásos rendszer, amely elkülöníti a rendszer termikus zónáit, és a cél az, hogy minél több hideg levegő áramolhasson keresztül a járatokon. Ehhez nem kevesebb, mint 5 120 mm-es ventilator is segítséget nyújt. A grafikuskártyákhoz szintén fejlett hűtés társul.

Extrém platform játékhoz és tartalomkészítéshez

Az elsők közt sikerült alkalmazni az AMD legfrissebb Radeon fejlesztését, az RX Vega grafikát az Acer gaming desktop PC-jében. Már szinte teljesen fotorealisztikus képmegjelenítéssel bírnak ezek a GPU-k, valós idejű, magas felbontással – ehhez azonban akár 4 Radeon RX Vega kártya támogatást is megad a termék. A gamerek választhatják opcióként az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti kártyákat is, természetesen SLI-ben, mely megoldás támogatja a VR-t is.
“Nagyon izgatottak vagyunk, mert az Acer az AMD Radeon RX Vega grafikus kártyákat választotta az eddigi legerősebb PC-jéhez. Az RX Vega tökéletes megoldás a Predator Orionhoz, egyesítve a szépséget és erőt. Egy szóló RX Vega ultramagas felbontást kínál, és nagyjából nincs olyan játék, amely ne futna rajtuk teljes felbontásban 60 fps-sel” – hangsúlyozta Scott Herkelman, az AMD Radeon Technologies Group vezető szakembere.
A Predator Orion 9000 akár a brutális teljesítményű Intel Core i9 Extreme Edition 18 magos processzort is tartalmazhatja, 128 GB négycsatornás DDR4 RAM-mal. Igazán kivételes, eddig nem látott teljesítményt ígérve.
“Az új Intel Core X sorozatú processzorcsalád magasra emeli a lécet az asztali PC-k kategóriájában. 18 mag, 36 szál a hihetetlen teljesítményért, extrém megatasking erő ez” – magyarázta Anand Srivatsa, az Intel asztali platform csapatának első embere.
A kivételes teljesítmény mellé példás konnektivitás is jár. Két USB 3.1 Gen 2 port (1 Type-C, 1 Type-A), nyolc USB 3.1 Gen 1 port (1 Type-C, 7 Type-A), és két USB 2.0 port (Type-A).

Acer Predator X35: inspiráló vizualitás

Ez a hatalmas, 35 colos, 21:9 monitor WQHD felbontást kapott. NVIDIA G-SYNC és Acer HDR Ultra és quantum dot technológiákkal lett ellátva pluszban, ezek által a lehető legjobb kontrasztminőséget képes produkálni magas dinamikatartományokban. Fejlett LED rendszere révén 512 külön vezérelt zónát tartalmaz pontonként, az egységek csak ott világítanak erőteljesen, ahol ténylegesen szükséges. A Predator X35 mélyen szaturált színskálája 90 százalékát lefedi a DCI-P3 színsztendernek, a fényerő tartomány pedig hétszer job, mint a hagyományos dinamikatartományú monitorok esetében. A gyors 4 ms válaszidő, valamint a 200 Hz frissítési ráta NVIDIA G-SYNC-kel kombinálva a játékélményt életszerűvé varázsolja, kompromisszumok nélkül.
Nyolc preset áll rendelkezésre – a GameView által mindenki megtalálja a számára mefelelő megjelenítési profilt. Az Acer BlueLightShield technológia révén a káros kékfény-sugárzás leredukálható, s mindez az OSD menüből állítható. A megjelenítés  akár 178 fokos betekintési szögben élvezhető.

Acer Predator X35: inspiráló vizualitás Acer Predator X35: inspiráló vizualitás

Predator kiegészítők, amelyek fokozzák a játékélményt

A Predator Galea 500 gaming headset azonnal garantálja a kiteljesedett játékélményt. Nyilván nem csak látni, hanem hallani is kell az akciót: az Acer TrueHarmony 3D Soundscape technológia újraalkotja a teljes akusztikus spektrumot, mindezt úgy közvetítve a headseten keresztül, hogy az a lehető legtökéletesebb hangélményt nyújthassa.  A Predator Galea 500 headset tiszta, erőteljes hangzást biztosít, alacsony, közép- és magas tartományokban is. Legyen szó akár vokálokról, vagy szimpla effektekről. A Predator Galea  500 ezen felül teljesen testre szabható, a felhasználó 3 profil mód közül válogathat (EQ Music, Movie, Sport).
Az új Predator Cestus 500 gaming egér egyedi duplakapcsolós dizájnt kapott, amely lehetővé teszi, hogy a gamerek megválaszthassák a számukra leginkább megfelelő játékmódot. Például egy FPS gyorsabb, közvetlenebb egér-interakciót igényel, mint mondjuk egy RTS. Az egér 16.8 millió RGB színfényt kapott, nyolc világító patternnel, öt profilbeállítással, nyolc programozható gombbal, valamint egy arany USB csatlakozóval.

Predator Galea 500 gaming headset 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..