Az Acer a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere

Az Acer lett a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere. Nemzetközi játékos megmérettetés ez, amelyen a világ első számú Street Fighter V játékosai fej fej mellett az Acer Predator XB271HK harcban edzett monitorait használják. Az Acer elhozza a kivételes játékélményt a Red Bull Kumite immáron harmadjára megrendezett eseményén május 27-e és 28-a közt a Salle Wagram-ban, Párizsban.

A nyílt megmérettetés két finalistája május 27-én csatlakozik majd a világ 14 legjobb Street Fighter V játékosához, majd 28-án kerül sor a végső megmérettetésre. Az Acer a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere

A hétvége zárásaként a szerencsés versenyző a fődíjjal távozhat, amely nem más, mint az új Acer Predator 21 X, a világ első olyan notebookja, amely ívelt képernyővel és integrált szemkövető technológiával rendelkezik. A Predator 21 X a legújabb hetedik generációs Intel Core processzorokat vonultatja fel, öt Aeroblade 3D fém ventillátorral szerelve, valamint dupla NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI GPU is megtalálható a kompromisszumok nélküli játékélményért.

A Red Bull Kumite 2017 hivatalos monitora: Predator XB271HK

A Predator gaming monitorok számtalan elismerést bezsebeltek már, mely jól példázza az Acer tapasztalatát, szenvedélyét és elkötelezettségét a gaming innovációk irányába. A Predator XB271H briliáns 27 colos UHD kijelzővel, NVIDIA G-SYNC támogatással és gyors, 4 ms válaszidővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a gyors mozgások renderelését, késleltetés és elmosódás nélkül.

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.