Adathelyreállítási szolgáltatás a Seagate-től: megvédi, ami értékes

2017. május 24., Budapest, Magyarország – A kisvállalatok számára különböző tárolási stratégiák állnak rendelkezésre, beleértve a RAID-optimalizálással rendelkező NAS-t, azonban még így is számtalan módon elveszíthetjük adatainkat. A természeti katasztrófák, mechanikai vagy véletlen károk, túlfeszültség - ezek és más események életbevágó adatvesztéseket okozhatnak egy vállalkozásban.
A kis- és közepes méretű szervezetek számára a mentési tervek kulcsfontosságú védelmet nyújtanak az előre nem látható adatvesztés ellen, azonban még így is bekövetkezhet a legrosszabb forgatókönyv.  Adathelyreállítási szolgáltatás a Seagate-től: megvédi, ami értékes

A Seagate a Pro szériás lemezeihez, így az IronWolf™ Pro, valamint a BarraCuda® Pro kis- és közepes méretű vállalatok számára ajánlott merevlemezekhez kétéves adathelyreállítási garanciát is biztosít.

A kisvállalkozások adatai függhetnek az IronWolf ™ Pro-tól
A kisvállalkozások általában NAS-ra támaszkodnak, de néha olyan helyreállítási szolgáltatásra van szükségük, amely teljesen megbízható. Ha nem használja a RAID által biztosított alapvető védelmet, de vissza kell állítania az adatokat, ehhez kifejezetten az IronWolf Pro termékcsaládot javasoljuk. Az IronWolf Pro az első merevlemez, amely az emelt 5 éves garancián felül, 2 évig adatmentési szolgáltatást is tartalmaz.

BarraCuda® Pro: a teljesítménycentrikus PC és kreatív felhasználóknak
A BarraCuda Pro az első osztályú, merevlemez meghajtó, amely 5 éves garanciával rendelkezik, a kategóriájában elérhető legmagasabb 7 200 ford./perc-es fordulatszámot biztosítja és akár 10 TB kapacitású verzióban is megvásárolható. A Rescue Data Recovery Service Plan ebben az esetben is 2 évre szól, így a BarraCuda Pro tökéletes választás a kreatív profi és teljesítménycentrikus PC-felhasználók számára.

Világszínvonalú szakértelem a mentési adat-helyreállítási szolgáltatási tervekkel
A Rescue Data Recovery szolgáltatáscsomagok világszintű mentési megoldásokat biztosítanak a Seagate szakértőinek globális csapatához. Ügyfeleink több, mint 95% elégedett volt, az elvégzett szolgáltatással. A BarraCuda Pro vagy IronWolf Pro megvásárlása után a termék regisztrációjára van szükség, majd a Rescue Data Recovery 2 éves ingyenesen biztosít adathelyreállítási garancia aktiválására. Az aktiválás során, a garancia kiterjeszthető.* A regisztrációt a vásárlástól számított 90 napon belül kell elvégezni.

Az adat helyreállítás folyamata:
⦁ Ha elvesztette az adatokat, hívja a Seagate Rescue ügyfélszolgálatát. A megfelelő telefonszámot a következő címen találja meg: seagate.com/contactrescue.
⦁ Küldje el a terméket a Seagate-nek.
⦁ Egy biztonságos laboratóriumban az adat-helyreállító szakembereink az adatok helyreállításán dolgoznak, majd a teljes adatokat visszaadják. Természetesen mindenfajta többletköltség nélkül.

A Rescue Data Recovery garanciáról többet is megtudhat, ha felkeresi a http://www.seagate.com/gb/en/internal-hard-drives/rescue/ weboldalt.
Adathelyreállítási szolgáltatás a Seagate-től: megvédi, ami értékes

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.