Acer Chromebook 11 – nagyszerű választás digitális tartalom böngészéséhez, munkára és szórakozáshoz

Acer Chromebook 11 – nagyszerű választás digitális tartalom böngészéséhez, munkára és szórakozáshoz
Acer Chromebook 11 – nagyszerű választás digitális tartalom böngészéséhez, munkára és szórakozáshoz
  • Akár 10 órai akkumulátor üzemidő, egész napos használathoz
  • Csendes, megbízható, ventilátor mentes kialakítás a közösen használt életterekben
  • Két USB 3.1 Type-C port a gyors adatátvitelhez, töltéshez és monitor csatlakoztatásához
  • Elérhető érintőképernyős és normál változatban is
  • A Google Play teljes mértékben használható vele

 

2018. január 10., Las Vegas – Az Acer a mai napon bejelentette az új Chromebook 11 termékcsaládot, mely mindennapos felhasználáshoz kínál jó teljesítményű, hordozható és egész napon át használható, 10 órás akkumulátor üzemidővel rendelkező laptopot.Acer Chromebook 11 – nagyszerű választás digitális tartalom böngészéséhez, munkára és szórakozáshoz

Az új Acer Chromebook 11 (CB311-8HT / CB311-8H) 11,6 hüvelykes kijelzővel, ventilátor nélküli kialakítással, tökéletes választás a hétköznapi felhasználók és a családok számára, akik szeretnék megosztani egymás közt, valamint könnyen hordozni laptopjukat. Az Acer Chromebook 11 két USB 3.1 C típusú portján keresztül csatlakoztathatunk a perifériákat, tölthetik a telefon és egyéb eszközöket, valamint kirakhatják nagy képernyőre vagy projektorra a monitor képét.

„Az új Acer Chromebook 11 továbbra is követi az Acer hagyományát, hogy kiváló teljesítményt nyújt a Chrome OS valamennyi előnyével.” – nyilatkozta James Lin, az IT termékek üzletágának lakossági és szétválasztható notebookok csoportjának ügyvezető igazgatója. „A Chromebookok széles körben ismertek, gyors, egyszerű és biztonságos munkavégzést is támogatják, valamint lejátszhatunk velük online és offline tartalmakat. Az új Acer Chromebook 11 Google Play támogatással a vásárlóink játékokat játszhatnak, produktívak lehetnek és élvezhetik a tartalmakat.”

Használja többször a Google Chrome böngészőt! 10 óra akkumulátor üzemidő, erőteljes és csendes működés

Az Acer Chromebook 11 (CB311-8H / T) egyszerű hozzáférést biztosít a Google rendszerhez, beleértve a Google Drive-ot, a Gmailt és számos hasznos Chrome-alkalmazást és bővítményt. Emellett az Acer Chromebook 11 a használatba vétel megkezdésétől már támogatja a Google Play áruházat, így a vásárlók több millió Android apphoz férnek hozzá a Google Playen, szórakozhatnak, kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel és produktívak lehetnek. Ráadásul útközben sem kell elővenniük a töltőjüket, hiszen az új Acer Chromebook 11 akár 10 órányi üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel.

Egyidejűleg több alkalmazást és weblapot is élvezhetünk az Acer Chromebook 11-en, köszönhetően a legújabb Intel® Celeron® processzorok erőteljes teljesítményének. Az Acer Chromebook 11 2 GB vagy 4 GB memóriával, 16 GB vagy 32 GB eMMC adattárolóval rendelkezik. Ventilátor nélküli kialakítású, így csendesen üzemel, nagyszerűen használható a közösen használt életterekben, például a nappaliban, könyvtárban vagy akár egy kávézóban.

Csatlakozz a perifériákhoz vezeték nélkül

Az új Acer Chromebook 11 két USB 3.1 C Gen 1 típusú portját használhatjuk töltésre és más eszközök csatlakoztatására, gyors adatátvitelre és HD kijelzővel történő összekötésre. Ráadásul a MicroSD kártyaolvasón keresztül hozzáférhetünk tartalmakhoz és továbbíthatjuk azokat. Az Acer Chromebook 11 két USB 3.0 portot, valamint Bluetooth 4.2 vezeték nélküli csatlakozással is rendelkezik. A 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi vezeték nélküli adapterre folyamatosan kapcsolódhatunk az internetre.

Kijelző beállítások a hordozható dizájnban

Az Acer Chromebook 11 11,6 hüvelykes IPSii kijelzője érintőképernyős (CB311-8HT) és normál kivitelben (CB311-8H) is elérhető, felbontása 1366×768 pixel, éles, a rajta megjelenő szövegek könnyen olvashatók, színei élénkek, életteli videókat és fényképeket nézegethetünk rajta. A nagy dinamikatartományú (HDR) kamera tiszta és világos képet, valamint videót készít a Google Hangouts és a beszélgetésekhez. A kettős sztereó hangszóró és az integrált mikrofon jobbá teszi a webkamera használatát a kiváló hangminőséggel.
A vékony és hordozható kialakítású Acer Chromebook 11 bárhol használható. Mindössze 18,15 mm vékony és csak 1,1 kg súlyú.

Az Acer Chromebook 11 leegyszerűsíti a biztonságot és az együttműködést

A Chromebookok könnyen használhatók és ideálisak több felhasználói profil megosztására. Egyszerűen bejelentkezhetünk saját Google fiókunkba és hozzáférhetünk a Gmail, a Google Dokumentumokhoz, alkalmazásokhoz, bővítményekhez, könyvjelzőkhöz és egyéb információkhoz. A Chrome OS további biztonságot is nyújt, mivel automatikusan frissül az állandóan változó online fenyegetések kiküszöbölése ellen. Számos Chromebook tulajdonos a fájlokat a Google Driveiii-on tárolja, amely biztonságosan megvédi a dokumentumokat és fényképeket a felhőben, így ha laptopunkat elvesztjük, vagy ellopják, akkor is azok legfrissebb verziója elérhető lesz.

Árak és elérhetőség

Az Acer Chromebook 11 termékcsalád (CB311-8HT / CB311-8H) Észak-Amerikában áprilisban, 249 USD-től, az EMEA régióban pedig márciustól lesz elérhető 249 €-tól.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .