A Tt eSPORTS bemutatja az X-FIT és X-COMFORT bőrből készült professzionális gaming székeit

Prémium kézműves kivitelezés és a luxus kombinációja

2017. november 20., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake Gaming - Tt eSPORTS örömmel mutatja be az X FIT és X COMFORT bőrből készült professzionális gamer székeket. Az X FIT és az X COMFORT bőr székek lenyűgöző, fekete színű, valódi bőrborítással, elegáns kárpitozással, a legújabb ergonomikus kialakítással és csúcsminőségű anyagok használatával a maximális tartósság, az optimális forma és a maximális kényelem érdekében lettek megtervezve.

Igazi bőrből készült
Az X FIT és X COMFORT Real Leather Edition gaming szék teljes egészében valódi bőrrel van borítva mind az ülőlap, mind a háttámlán. Rendkívül tartós, könnyen tisztítható, UV-, öregedés- és hőmérsékletálló a maximális élettartam és a használat érdekében. Az acélkeretben magas minőségű hideg hab található, mely a hosszú ideig tartó használat után is megőrzi alakját, ez felel többek közt a szék ergonomikus kialakításáért, így egyenes és egyidejűleg kényelmes üléspozíciót biztosít.

Igazi ergonómia, időtálló konstrukció
Az X FIT & X COMFORT Real Leather Edition professzionális játékszék a helyes testtartást támogató kiegészítőket kapott. Ez magában foglalja az 5 kerekes görgős kialakítást, az ülőrész nagy sűrűségű párnázatát, a deréktámaszt, állítható magasságú és szélességű kartámaszt, hidraulikus ülésmagasság állítást és a szék billentés funkcióját.

Az X FIT javasolt végfelhasználói ára 529,99 USD.
Az X COMFORT javasolt végfelhasználói ára 549,99 USD.

A Tt eSPORTS bemutatja az X-FIT és X-COMFORT bőrből készült professzionális gaming székeit A Tt eSPORTS bemutatja az X-FIT és X-COMFORT bőrből készült professzionális gaming székeitA Tt eSPORTS bemutatja az X-FIT és X-COMFORT bőrből készült professzionális gaming székeit

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.