A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetjét

2017. január 5., Las Vegas, Amerikai Egyesült Államok – A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetet. A legújabb technikai trendeknek megfelelően 50 mm-es neodímium mágnes hangszórókat használ, a 16.8 millió szín megjelenítésére képes RGB LED-el 8 fényhatást képes előállítani, valamint a 3D 7.1-es virtuális térhangzással biztosítja a legapróbb zenei részletek kiemelését a játék során. A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetjét
A Tt eSPORTS CES2017 kapcsolatos termékinformációkat és a hozzá tartozó press kittet az alábbi oldalon tudja letölteni: http://ces2017.thermaltake.com/news_press.html.

Meggyőző méretű, 50 mm-es neodímium mágnesek

A CRONOS Riing RGB gaming headset új generációs, 50mm átmérőjű, dönthető neodímium mágnesei, precízen és irányítva adják át a hangokat, valamint sokkal kényelmesebben viselhető a hosszú játékmenetek során.

Hangsúlyos vizuális élmény

A CRONOS Riing RGB gaming headset RGB LED-jei 2 zónában 16.8 millió szín megjelenítésére képesek, Eldönthetjük, hogy a 8 különböző fényeffekt közül melyik a számunkra legmegfelelőbb: folyamatos világítás, pulzálás, köríven végigfutó fény, a zene ritmusával megegyező fény, egyszerű villogás, dupla villanás, gyors villogás és gyors pulzálás.

7.1 prémium virtuális Surround Sound hatás

Az 50 mm-es nagyteljesítményű neodímium mágnesek a legújabb digitális hangvezérléssel képesek akár a 96 KHz/ 24 bit minőségű zenéket is lejátszani, érezhetővé téve a magas hangokat, kiemelve a mélyeket, ezzel is hozzájárul a játékélmény fokozásához.

Maximális kényelem és hordozhatóság

A CRONOS Riing RGB 7.1 fejpántja automatikusan illeszkedi a fejhez. A 3 különálló részből készült fejpántnak köszönhetően nem fogjuk érezni, hogy az nyomja a fejünket. A fülrész 25 mm vastag pereme kiszűri a külső zajokat. Hogy az utazások során is könnyen használhassuk és az audió kábel ne csavarodjon meg, ezért az lapos kivitelben készült. 

A CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headset ajánlott végfelhasználói ára: 84.99USD.

A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetjét A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetjét A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetjét

CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headset videó:

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.