A Thermaltake új termékcsaláddal jelentkezik – Toughpower Grand RGB Gold tápegységek

2016. december 21., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake bejelentette az új Toughpower Grand RGB Gold 80 PLUS Gold minősítésű teljesen moduláris táp termékcsaládot (650W/750W/850W). A magas minőségű komponensekből készült Toughpower Grand RGB 256 szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátorral, öt fajta világítási móddal (256 szín megjelenítése körben, piros, zöld, kék, fehér és világítás nélkül), melyet váltogathatunk egy gombnyomással. A beépített memória lehetővé teszi az utolsó LED beállítás mentését. A lehető legjobban lefedi az teljesítménybeli igényeket is a 650W-tól egészen 850W-ig, valamint 10 év garanciával kerül a boltok polcaira. Az új Toughpower Grand RGB termékcsalád már rendelhető az Amazon USA, Newegg, Amazon Euro, Scan UK és a német Alternate oldalakon is.

Funkcionalitás és a dizájn találkozása

A Toughpower Grand RGB Gold termékcsalád kiváló hűtéséről a Riing 14 RGB ventilátorok speciális kialakítású lapátai gondoskodnak. A csendes és időtálló működésért a hidraulikus csapágy felel. A teljesen moduláris tápegység megkapta a Smart Zero ventilátortechnológiát is, amivel még csöndesebb lett és 100%-ban japán kondenzátorokkal dolgozik. A feszültségszabályozás terén kevesebb mint ±2% feszültség eltérés lehet a legjobb teljesítményért. Jöjjenek most a kábelek! A könnyebb bekötés és vezetékezés miatt választotta az alacsony profilú, tehát lapos kábeleket a Thermaltake. Így nem csak helyet spórolhatunk, azonban ez a házon belüli légáramlásra is jó hatással van. A Toughpower Grand RGB Gold széria garantálja a vonzó megjelenést, verhetetlen teljesítménnyel. A Thermaltake új termékcsaláddal jelentkezik – Toughpower Grand RGB Gold tápegységek

A Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold kiemelt tulajdonságai (650W/750W/850W):
Színek egy kattintásra
Megnyomva az RGB fények vezérlőgombját, választhatunk a 256 szín megjelenítése körben, piros, zöld, kék, fehér és világítás nélkül módok között. A ventilátor beépített memóriával is rendelkezik, így a következő bootolásnál nem kell ismét az általunk preferált beállítást ismételten elvégezni.

A jobb hűtésért akár felfelé is elhelyezhetjük a ventilátort
Ezzel a telepítési megoldással nem csak a világítást fogjuk jobban látni, hanem a ház hűtését is fokozhatjuk.

Riing 14 RGB Fan nagynyomású ventilátor lapát kiképzés
A Riing 14 RGB lapátjai úgy lettek kialakítva, hogy azok nagyobb nyomású levegőt állítsanak elő. Így biztosak lehetünk abba, hogy a levegő a tápegység minden részét hűteni fogja. A hidraulikus csapágyazás a halk üzemmódot segíti elő. A vibrációmentes szerelőkészlett még stabilabban tudjuk a gépházunkba beszerelni.

Ultrahalk Smart Zero ventilátor
A Smart Zero ventilator 20%-os terhelés fölött indul csak be. Így minimalizálja a hangterhelést. Azoknak, akik jobban szeretik, ha folyamatosan megy, egy kapcsolóssal átállíthatják. 

80 PLUS Gold minősített és Skylake processzorokra felkészített
Energiahatékonysága 90% feletti, így a lehető legkisebb a veszteség.

A Thermaltake új termékcsaláddal jelentkezik – Toughpower Grand RGB Gold tápegységek A Thermaltake új termékcsaláddal jelentkezik – Toughpower Grand RGB Gold tápegységek
 

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.