A Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakat

A Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakat
A Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakat

 

2018. március 22., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető számítógépház, tápegység és a hűtési megoldások márkája, örömmel mutatja be a Thermaltake View 37 RGB Edition és View 37 Riing Edition házakat. A sirályszárny kialakítású ablakon keresztül tökéletesen láthatóvá válik minden komponens, a View 37 Series elegáns megjelenésű és kiválló hűtéssel rendelkezik.A Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakat

A View 37 RGB Edition három beépített Riing Plus 140mm hardveresen vezérelhető ventilátorral, Riing Plus RGB kontrollerrel és PCI vezérlővel páratlan hűtést biztosít, mindezt 256 színű RGB fényekkel. Több egyedi RGB világítási opciót is beállthatunk, köszönhetően a könnyű szinkronizálásnak a kedvenc RGB világítással rendelkező alaplap márkáknak: az Asus AURA SYNC / Gigabyte RGB Fusion / MSI Mystic Light Sync alapú alaplapok. A View 37 Riing Edition esetében 2 beépített Riing 14 LED Blue ventilátort kapunk, így jobban megvilágíssal és hőelosztással rendelkeziik a ház. A páros nem okoz csalódást a hűtési lehetőségek rugalmasságának terén, akár 8 ventilátort tudunk beszerelni, valamint legfeljebb két nagy, 200 mm-es ventilátort az elejére.

Áttérve a hardver támogatásra, a View 37 Series számos hardvert képes elnyelni, akár hét 3.5”-os, vagy tizenegy 2.5”-os merevelemezt vagy SSD-t, továbbá 8+2 bővítőhellyel is rendelkezik. Támogatja a 180mm magas CPU hűtőt, a VGA maximum 410mm, a tápegység pedig 220mm mély lehet, illetve támogatja a legújabb AIO/DIY hűtési megoldásokat is. Úgy tervezték, hogy vonzza a tekintet és igazi gamer PC telepíthessünk bele, ami esztétikus is.

A Thermaltake View 37 termékcsaláddal kapcsolatos további információért kérjük látogasd meg az alábbi weboldalakat:
View 37 RGB Edition Mid-Tower
View 37 Riing Edition Mid-Tower

 A Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakatA Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakatA Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakat

A Thermaltake bemutatja a View 37 RGB és View 37 Riing Mid-Tower házakat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..