A Thermaltake bemutatja a Level 20 XT kocka toronyházat

A Thermaltake bemutatja a Level 20 XT kocka toronyházat

Tapasztalja meg a lenyűgöző kompatibilitást
2018. augusztus 28., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake – a vezető prémium gaming torony gyártó – bejelentette a Thermaltake Level 20 XT kocka toronyházat. A Level 20 XT egy egyedülálló, fekvő alaplapi elhelyezéssel rendelkezik, így bármely szögből megtekinthetjük a benne rejlő komponenseket, moduláris kialakítássa pedig jól elkülöníti a hűtést, a tápegységet és a hardverelemeket a felső és alsó részekben. A Level 20 XT teljesen egyedülálló a piacon, köszönhetően az újdonságoknak és az ultramodern stílusnak. A toronyház támogatja az E-ATX alaplapokat, az akár 250 mm magas CPU hűtőket, 400 mm hosszú VGA-t és 220 mm hosszú PSU-t is. A Level 20 XT tornoyházba akár 480 mm-es radiátorokat is beszerelhetünk három típusú helyzetben, így felül, alul és a ház előlapja mögött is.

A Thermaltake bemutatja a Level 20 XT kocka toronyházat

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás
Level 20 XT kocka toronyház 2018. augusztusában már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A Level 20 XT hároméves garanciával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .