A Thermaltake bemutatja a Core P90 edzett üvegű oldallapokkal szerelt házát

A forradalmi megjelenés a számítógép építésben

2017. december 1., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake örömmel mutatja be a legújabb fejlesztését az új Core P90 edzett üveg kiadású középméretű toronyházát. Az új sszámígépház egyedülálló vázszerkezettel büszkélkedhet, amely a belső három rekeszes térelosztást a grafikus kártya, a PSU és más hűtőkomponensek számára különíti el. A háromszög alakú elrendezés és a két 5 mm vastag, edzett üveg oldallap hatszögletű prizmás alakot ad a Core P90-nek. A háromszög alapra történő elrendezés (falra szerelhető, vízszintes fekvés és függőleges helyzet) mellett a Core P90 TG többfajta telepítési tesz lehetővé a forradalmian új modding megjelenítéséhez. Az egyedi hűtési zóna a jobb oldalon található „3+2” HDD és a két 3,5 "/ 2,5" merevlemez kompatibilis konzolnak köszönhető az M/B tálca mögött helyezkedik el. A maximum három 140 mm-es ventilátorral, egy 480 mm-es radiátorral és a legújabb PC-hardverekkel, AIO és DIY folyadékhűtési megoldásokkal a Core P90 TG lehetővé teszi, hogy megmutassuk az esztétikusok és határtalan lehetőségeket a modder rendszereknél.A Thermaltake bemutatja a Core P90 edzett üvegű oldallapokkal szerelt házát

A Thermaltake Core P90 Tempered Glass Edition Mid-Tower már elérhető a legnagyobb webáruházakban. A termékek elérhetősége és ára, régiónként eltérő lehet.

A Thermaltake bemutatja a Core P90 edzett üvegű oldallapokkal szerelt házát A Thermaltake bemutatja a Core P90 edzett üvegű oldallapokkal szerelt házátA Thermaltake bemutatja a Core P90 edzett üvegű oldallapokkal szerelt házát

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.