A Thermaltake bejelentette a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegységet - TT Premium Edition

16,8 millió RGB szín megjelenítésére képes tápegység, 7 világítási móddal  

2017. október 24., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake örömmel mutatja be a legújabb fejlesztését az iRGB PLUS család új tagját a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegység TT Premium Edition kiadását, mely összesen 3 termékből áll, teljesítményük pedig 850W-tól 1200W-ig érhető el. Azon felül, hogy kiváló minőségű alkatrészekből szerelték össze, a Platinum minősített termékek ultra halk, 16.8 millió szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátort és 12 vezérelhető LED diódát is kaptak, melyekre a gyártó hét világítási módot már előre beállított. Ezen felül, rendelkeznek a Thermaltake intelligens platformjaival is – DPS G PC APP 3.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 és DPS G Mobile APP 1.0 – ezen megoldásokkal a felhasználók felügyelhetik tápegységeiket, energiát takaríthatnak meg és hozzájárulhatnak a globális felmelegedés lassulásához. 

A teljesen moduláris felépítés és a komponensek megválogatásával állandó feszültséget adnak az új áramkör tervezésnek köszönhetően a PFC & LLC digitális vezérlőkkel; a Smart Zero Fan és a magas minőségű japán kondenzátorok alkalmazásával a tápegységek elképesztően megbízhatóak lettek, valamint nagyon csendes működnek. A 850/1050W-os tápegység 160 mm hosszú, így a felhasználók számára nagyobb kompatibilitás érhető el, több helyet biztosítva a kábelvezetéshez, a hűtéshez.A Thermaltake bejelentette a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegységet - TT Premium Edition

Mi az a Smart Power Management (SPM)?
A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül felhívja a figyelmet a globális felmelegedés kérdésére az összes PC DIY/PC felhasználó számára. Az SPM olyan felhőalapú számítástechnikai platform, amely nyomon követi és elemzi a PC áramfogyasztását, lehetővé teszi, hogy megfigyeljék és megtanulják saját energiafogyasztásukat, amelyek megváltoztatják magatartásukat a CO2 kibocsátás csökkentésére irányuló cél elérése érdekében, hozzájárulva a globális felmelegedés lelassulásához.

A Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Platinum sorozat (850W / 1050W / 1200W) - TT Premium Edition részletes leírása az alábbi linkeken érhető el:

A Thermaltake bejelentette a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegységet - TT Premium Edition A Thermaltake bejelentette a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegységet - TT Premium EditionA Thermaltake bejelentette a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegységet - TT Premium Edition

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.