A Synology® bemutatja a RackStation RS2818RP+ eszközt

A Synology® bemutatja a RackStation RS2818RP+ eszközt
A Synology® bemutatja a RackStation RS2818RP+ eszközt

 

Nagy tárolókapacitású NAS, amely ideális megoldás a növekvő vállalkozások számára

A Synology® bemutatja a RackStation RS2818RP+ eszközt

TAJPEJ, Tajvan – 2018. február 1. – A Synology® Inc. ma a RackStation RS2818RP+ eszközzel új 3U kialakítású, 16 lemezes NAS terméket mutatott be, amely jelentős adattárolási kapacitást, valamint kedvező tulajdonlási költségeket (TCO) kínál, így ideális megoldás a kis- és középvállalkozások számára.

Az RS2818RP+ a Synology Plus terméksorozatban az első 3U kialakítású RackStation NAS eszköz, amely akár 16 meghajtó támogatására is képes, és így 192 TB nyers kapacitás is elérhető a segítségével. Egy RX1217(RP) bővítőegység csatlakoztatásával a tárolókapacitás 336 TB-ig növelhető – akár működés közben is.

„A modern kis- és középvállalkozások számára gyakori kihívás olyan adattárolási megoldást találni, amely alkalmas nagy mennyiségű adat tárolására, ugyanakkor a vállalat növekedésével együtt rugalmasan méretezhető” – magyarázza Jason Fan, a Synology Inc. termékmenedzsere. „Az RS2818RP+ komoly adattárolási kapacitást, valamint kedvező tulajdonlási költségeket (TCO) kínál. Ideális központi biztonsági mentési célként, fájlszerverként vagy küllős topológiájú biztonsági mentési célhelyként a több telephellyel rendelkező vállalkozások számára.”

Az RS2818RP+ egység szíve az Intel® négymagos Atom® C3538 CPU-ja, valamint egy 4 GB-os DDR4 nem ECC típusú UDIMM RAM memória, amely négy darab 16 GB ECC UDIMM memóriával 64 GB-ig bővíthető. A négy darab gigabites Ethernet LAN-port még nagyobb teljesítményt kínáló 10 GbE hálózati adapterekkel is kiegészíthető, így több mint 1400 MB/s szekvenciális olvasási és 26 000 véletlenszerű írási IOPS is elérhető az eszközön.

Az RS2818RP+ a kifejezetten Synology NAS eszközökhöz készült intuitív DiskStation Manager operációs rendszerrel működik, amely alkalmazások széles választékával garantálja a munkahelyi teljesítmény növelését. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már hét éve ez a megoldás kapja a PC Mag közönségdíját.

Az RS2818RP+ eszközre vonatkozó további információkért látogasson el a következő oldalra: RackStation RS2818RP+


Synology

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .