A Synology® bemutatja a DiskStation DS1618+ eszközt

Ismerje meg a Plus sorozat leggyorsabb NAS eszközét

TAJPEJ, Tajvan – 2018. május 17. – A Synology® Inc. ma bevezette a DiskStation DS1618+ eszközt, legújabb hatlemezes NAS szerverét, amely Intel Atom® C3538 processzorral kerül a boltokba. A technológiai újdonságok rajongóinak és a kis- és középvállalkozásoknak készült DS1618+ tökéletes, minden szükséges funkciót egyben tartalmazó megoldás a fájlszolgáltatásokhoz, az alkalmazások futtatásához, az adatok biztonsági mentéséhez, valamint a valós idejű közös munkához — amelyeket ráadásul kiemelkedő teljesítménnyel valósít meg.

A Synology® bemutatja a DiskStation DS1618+ eszközt
A Synology® bemutatja a DiskStation DS1618+ eszközt

A DS1618+ eszközt egy négymagos Intel Atom® C3538 processzor és egy 4 GB DDR4 nem ECC SODIMM memória működteti (ECC SODIMM, max. 32 GB-ig bővíthető). Két DX517 bővítőegységhez való csatlakoztatás esetén a tárhelykapacitás 192 TB-ig bővíthető, így egy, a vállalkozásokkal együtt bővülő tárolási megoldás áll rendelkezésre a gyorsan növekvő vállalatok számára.

„A modern gazdaságban a vállalatok versenyképességének fontos mércéje, hogy milyen gyorsan tudnak az innovatív megoldásokat elősegítő adatokat generálni, feldolgozni és felhasználni” – véli Derren Lu, a Synology vezérigazgatója. „Az Intel technológiáinak integrálásával minden kis- és középvállalkozás kezébe egy erős, mégis kis méretű eszközt adunk. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az eddig kihasználatlanul szunnyadó extra teljesítmény felhasználásával versenyképesebbé váljanak a piacon.”

A Synology M2D17 PCIe-adapterkártyájának köszönhetően a DS1618+ akár két M.2 SATA SSD-nek is helyet tud adni, így a felhasználók az SSD-gyorsítótárak előnyeit is kihasználhatják: a lehető legmagasabb adatátviteli sebességet érhetik el, és csökkenthetik az írási-olvasási műveletek késését. A PCIe foglalatba ráadásul egy hálózati adapter is behelyezhető, amellyel a DS1618+ két 10 GbE porttal bővül, és akár 1551 Mb/s olvasási és 586 Mb/s írási sebesség elérésére is képessé válik.

A Synology® bemutatja a DiskStation DS1618+ eszközt
A Synology® bemutatja a DiskStation DS1618+ eszközt

„A kis- és középvállalkozásoknak hatékony, biztonságos és méretezhető megoldásokra van szükségük, mivel egyre több digitális tartalmat kell kezelniük” – magyarázza Dan Artusi, az Intel Connected Home részlegének alelnöke és vezérigazgatója. „A Synologyval való együttműködésünknek köszönhetően az új DiskStation NAS termékekbe már az Intel Atom® processzorok C sorozata kerül, amelynek kiemelkedő teljesítménye és konfigurálható I/O-sebessége segít a vállalkozások számára a létfontosságú adatok gyors rögzítésében és kezelésében.”

A DS1618+ kezelését a DiskStation Manager, a kifejezetten a Synology NAS eszközökhöz fejlesztett speciális, könnyen tanulható operációs rendszer teszi még kényelmesebbé. A rendszerhez ráadásul számos praktikus alkalmazás is elérhető, amelyek tovább növelik az adatbiztonságot és a hatékonyságot. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már hét éve ez a megoldás kapja a PC Mag közönségdíját.

A DS1618+ a Synology bővített garanciaszolgáltatásával (EW201) együtt is megvásárolható azokban a régiókban, ahol ez elérhető, így akár ötéves hardvergaranciával is gondoskodhat a védelméről.

A DS1618+ termékkel kapcsolatos további információkért lásd: DS1618+

A garancia meghosszabbításával kapcsolatos további információkért lásd: https://www.synology.com/products/Extended_Warranty

Az Intel Atom az Intel Corporation, illetve annak az Egyesült Államokban és/vagy egyéb országokban működő leányvállalatainak védjegye.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .