A Synology® bejelentette az Active Backup for Office 365 2.0 bétaverziójának megjelenését

A Synology® bejelentette az Active Backup for Office 365 2.0 bétaverziójának megjelenését
A Synology® bejelentette az Active Backup for Office 365 2.0 bétaverziójának megjelenését

 

Tajpej, Tajvan – 2018. március 6.

– A Synology® Inc. ma bejelentette az Active Backup for Office 365 új bétaverziójának megjelenését, amellyel már levelezésének, névjegyeinek és naptárainak is védelmet nyújthat a vállalati OneDrive már megszokott támogatása mellett. Így vállalkozása mostantól még teljesebb védelmet nyújthat a Microsoft Office 365 alatt tárolt adatainak.

 

„Mivel egyre több vállalkozás költözteti át céges ügyleteit a felhőbe, olyan megoldást szerettünk volna alkotni, amellyel megoldható a felhőszolgáltatásban tárolt vállalati adatok teljes körű védelme” – fogalmaz Jia-Yu Liu, a Synology Inc. alkalmazásfejlesztési részlegének igazgatója. „Az Active Backup csomagok megkönnyítik a különböző fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben szétszórt adatok egyetlen közös biztonsági mentési megoldásban való kezelését. A közeljövőben további Active Backup megoldások bevezetését is tervezzük, amelyekkel a virtualizációs és fizikai területeken igyekszünk majd biztonsági mentési lehetőségeket szolgáltatni.”

 

A legfontosabb funkciók a következők:

Védelem a leveleknek, a névjegyeknek és a naptáradatoknak

Mostantól a személyes és a megosztott postafiókokról, valamint azok mappastruktúrájáról és mellékleteiről egyaránt biztonsági mentést készíthet, ráadásul ez a funkció a felhasználó névjegyeire és naptáraira is kiterjed. Ennek köszönhetően a vállalatok hatékonyan megvédhetik és megőrizhetik az adatokat egy esetleges adatvesztés, törlés vagy rosszindulatú támadás esetén.

Finomhangolható helyreállítás, keresés és exportálás

A tartalomra is kiterjedő új keresőfunkció segítségével még könnyebben megtalálja a keresett elemeket. Innen kiindulva az önkiszolgáló helyreállítási portál segítségével a felhasználók gyorsan megtalálják a megfelelő e-mailt, és helyreállíthatják vagy letölthetik fájljaikat, leveleiket és mellékleteiket, névjegyeiket és naptáreseményeiket. Ez a funkció már egyetlen elemre is alkalmazható, tehát nincs szükség a teljes biztonsági mentési feladat helyreállítására. A felhasználók megtekinthetik az e-mail vagy a névjegy előnézetét és részletes adatait, így garantáltan a kívánt elem célozható meg a művelettel.

Kifinomult felügyeleti funkciók

Az átalakított irányítópult megkönnyíti a központi felügyeletet, hiszen a rendszergazdák jól átlátják a levelezés, a névjegyek, a naptárak és a meghajtószolgáltatások valós idejű és régebbi védelmi adatait, megtekinthetik az egyes szolgáltatások és a legaktívabb felhasználók tárhelyfogyasztását, és az egyes illesztőfelületekre vonatkozó átviteli előzményeket. Ezenfelül a fiókfelfedezési funkció mostantól támogatja az újonnan felvett felhasználók levelezési, névjegy- és naptáradatainak automatikus biztonsági mentését, így Önnek nem kell a manuális konfigurálással bajlódnia.

 

Licencek

A vállalati OneDrive támogatása ingyenes, míg a speciális funkciókért, többek között a levelek, névjegyek és naptárak mentéséért különálló licenceket kell majd vásárolnia az egyes felhasználóknak a bétatesztelési befejezését követően. A bétaidőszakban nincs szükség licencre, és a szoftver összes funkciója rendelkezésre fog állni.

További tudnivalók

https://www.synology.com/en-global/dsm/feature/active_backup_office365


Synology

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .