A Seagate iparág vezető partnereivel új mobil adattárolási megoldásokat mutat be a CES 2018 kiállításon

A Seagate iparág vezető partnereivel új mobil adattárolási megoldásokat mutat be a CES 2018 kiállításon
A Seagate iparág vezető partnereivel új mobil adattárolási megoldásokat mutat be a CES 2018 kiállításon

 

2018. január 9., Las Vegas, Egyesült Államok – A Seagate világelső az adattárolási megoldások terén, ma bejelentette, hogy számos új terméket mutat be a CES 2018 konferencián, amelynek célja a világ egyre mobilabb lakosságának olyan megoldásokkal való ellátása, melyek megoldják azokat a fő kihívásokat, amikkel szembesülnek az adatok létrehozása, feldolgozása és elérése során.A Seagate iparág vezető partnereivel új mobil adattárolási megoldásokat mutat be a CES 2018 kiállításon

„Világunk egyre inkább adatközpontú, összekapcsolt és mobil. Ez azt jelenti, hogy az adatok létrehozása, átvitele, tárolása és elérése, annak gyorsasága és megbízhatósága kulcsfontosságú a mindennapi lehetőségek – a létrehozott adatoktól, az önjáró autók, az AI személyi asszisztensek, vagy a virtuális és vegyes valóságos tapasztalatok – kiaknázásáért.” – nyilatkozta Tim Bucher, a Seagate fogyasztói megoldások alelnöke. „A Seagate-nél folyamatosan, innovatív módon igyekszünk kiszolgálni ügyfeleink igényeit, hogy vásárlóink versenyképes maradjanak, bármilyen területen is dolgozzanak.”

Például a videó szakemberek, akik szántőföld felett készítenének videókat, egyszerűsíthetik a munkafolyamatukat a Seagate és a DJI, a világ vezető pilóta nélküli légi jármű gyártója, kooperációjából megvalósult UAV rendszerrel. A Neil Poulton által tervezett új LaCie® DJI Copilot egy komplett biztonsági mentési megoldás – amely lehetővé teszi a drón felhasználóknak, hogy a felvételeiket lementhessék és ellenőrizhessék számítógép nélkül. A kreatív szakemberek és akár a hétköznapi felhasználók lejátszhatják a drón felvételeket, átmásolhatják és kezelhetik azokat mobileszközről, anélkül, hogy a terepet el kellene hagyniuk, vagy be kellene kapcsolni a számítógépüket. A felhasználók gyorsan csatlakoztathatnak és megtekinthetik a beépített képernyő megjelenő fontos információkat, elindíthatnak közvetlen fájlátvitelt az SD kártyáról a LaCie DJI Copilotra, laptop, vagy mobilhálózat nélkül is. A LaCie Copilot BOSS (Back-up On-Set Solution) alkalmazással teljes felbontásban játszhatjuk le a videókat, valamint kezelhetjük és rendszerezhetjük a fájlokat mobiltelefonról vagy táblagépről, a beépített powerbank pedig feltölti mobileszközeinket. A 2000 GB-os (2TB) tárhely révén a LaCie DJI Copilot akár 65 órányi 4K 30 képkocka / másodperces videofelvételt, vagy 20.000 RAW fényképet tárolhat. A LaCie DJI Copilot javasolt végfelhasználói ára az Egyesült Államokban 349 USD, a termék kereskedelmi forgalomban tavasztól lesz elérhető.

A folyamatosan mozgásban lévő felhasználóknak tervezte a Seagate® az új Fast SSD-t – egy ultrahordozható flash meghajtó, akár 540 MB/s átviteli sebességgel, ütésálló kivitelben, USB-C csatlakozással. A Seagate új Toolkit szoftverével biztonsági másolatot készíthetünk vagy szinkronizálhatjuk az eszközeinket. A Seagate Fast SSD 250 GB-os, 500 GB-os és 1 TB-os kapacitással vásárolható meg, az Egyesült Államokban 99 USD, 169 USD és 349 USD javasolt végfelhasználói áron, tavasztól.

Az adatbiztonság egyre fontosabb szerepet tölt be, főként a mobileszközöket használó emberek életében. Erre a kihívásra válaszul a Seagate bemutatja a LaCie Rugged meghajtók legújabb családját, a LaCie Rugged® Secure termékeket. A Neil Poulton által tervezett Rugged Secure ellenáll a szélsőséges viszonyoknak, a kemény padlóra többszöri leejtésnek, illetve más extrém körülményeknek. A Seagate Secure™ technológiával hardveres titkosítást is tartalmaz. Ez az új meghajtó a kreatív szakembereknek és olyan felhasználóknak készült, akik az adatokhoz való hozzáférést is szabályozni szeretnék, ezzel is biztonságban tudva azokat. A Rugged Secure a számítógépről való egyszerű leválasztás után automatikusan lezárja a meghajtót, így nem férhetünk hozzá a rajta tárolt adatokhoz, csak akkor, ha az új Toolkit szoftveren keresztül ismét megadtuk a szükséges jelszót. A LaCie Rugged Secure javasolt végfelhasználói ára az Egyesült Államokban 139 USD-től indul, a maximálisan elérhető kapacitás jelenleg 2 TB, valamint tavasztól érhető el a termék.

Végül, de nem utolsó sorban, a kreatív szakemberek számára, akik szeretnék kipróbálni az Adobe Systems legújabb grafikai és videószerkesztő szoftvereit, az Adobe és a Seagate közötti kibővített partnerség korlátozott és költségmentes hozzáférést biztosít az Adobe legfrissebb alkalmazásaihoz a népszerű Seagate és LaCie termékek megvásárlásával párhuzamosan. Két új azonnal elérhető ajánlata van a cégeknek: két hónapig teljesen ingyenesen használhatják az Adobe Creative Cloud Photography előfizetést (19,98 dollár értékben) – amely felhőalapú szolgáltatás, és az Adobe Photoshop Lightroom CC-t tartalmazza -, a Seagate Backup Plus és a LaCie Porsche Design valamint a LaCie Rugged, a LaCie d2 és a LaCie nagyméretű eszközeit választó felhasználók, illetve egy hónap teljes Adobe Creative Cloud All Apps előfizetést is kipróbálhatják, 74,99 USD értékben, amely az Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC és még sok más programot is tartalmaz.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .