A RackStation RS1219+ kiválóan méretezhető, helytakarékos megoldás

Kompakt és gazdaságos, 2U kialakítású, nyolclemezes, rackbe szerelhető eszköz a növekvő középvállalkozások számára

Tajpej, Tajvan – 2018. augusztus 9. – A Synology® Inc. ma bemutatta a kiváló teljesítményű RackStation RS1219+ eszközt, amely a Synology teljesen új, 2U kialakítású, 8 lemezhelyes NAS eszköze rugalmas méretezhetőséggel és az M.2 SSD-k támogatásával. Kompakt házkialakításának köszönhetően az RS1219+ tökéletes megoldást kínál a kis- és középvállalkozások számára, mivel kétoszlopos vagy fali rackbe is beszerelhető, így kiváló választás azoknak, akik vállalkozásuk elindításakor nem szeretnének nagyobb adatközpont kiépítésére költeni.

A RackStation RS1219+ kiválóan méretezhető, helytakarékos megoldás
A RackStation RS1219+ kiválóan méretezhető, helytakarékos megoldás

A teljes tulajdonlási költség (TCO) kritikus tényező a vállalkozások elindításakor. Fontosnak tartjuk, hogy nem csupán átfogó funkciókészlettel rendelkező, de egyben gazdaságos tárhelymegoldást kínáljunk ügyfeleink számára. 12 hüvelykes mélységének köszönhetően az RS1219+ egy kétoszlopos rackben is elfér, így Ön akkor is nyugodtan vezetheti vállalkozását ha nem áll rendelkezésre sok hely, anélkül, hogy csúszókeretkészletre vagy szerverre kellene feleslegesen költenie.

A RackStation RS1219+ kiválóan méretezhető, helytakarékos megoldás
A RackStation RS1219+ kiválóan méretezhető, helytakarékos megoldás

„Ha korlátozott a rendelkezésre álló hely, nyilvánvalóan megnő az igény a mini adatközpontok iránt – különösen a növekvő vállalkozásoknál” – magyarázza Katarina Shao, a Synology Inc. termékmenedzsere „Az RS1219+ tárhelykapacitása egy RX418 bővítőegységhez csatlakoztatásával 144 TB-ig növelhető, így az üzletmenettel együtt méretezhető adattárolási megoldást kínál a növekvő vállalkozásoknak. Ezenfelül tovább fokozhatjuk a teljesítményt és csökkenthetjük a késleltetést, ha a PCIe-foglalat segítségével beszerelünk egy M.2 SATA SSD-gyorsítótárazáshoz használható kettős M.2 SSD-adapterkártyát – így a teljesítmény növeléséhez nem szükséges lemondanunk az elülső meghajtórekeszekről sem.”

Az RS1219+ kezelését a DiskStation Manager, a kifejezetten a Synology NAS eszközökhöz fejlesztett speciális, könnyen tanulható operációs rendszer teszi még kényelmesebbé. A rendszerhez ráadásul számos praktikus alkalmazás is elérhető, amelyek tovább növelik az adatbiztonságot és a hatékonyságot. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már hét éve ez a megoldás kapja a PC Mag közönségdíját.

Az RS1219+ a Synology bővített garanciaszolgáltatásával (EW202) együtt is megvásárolható azokban a régiókban, ahol ez elérhető, így akár ötéves hardvergaranciával is gondoskodhat a védelméről.

Az RS1219+ termékkel kapcsolatos további információkért lásd: https://www.synology.com/products/RS1219+

A garancia meghosszabbításával kapcsolatos további információkért lásd: https://www.synology.com/products/Extended_Warranty


synology

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .