A QNAP integrálja a Dahua Technology hálózati kameráit a felügyeleti rendszerek bővíthetőségéért

2017. augusztus 8., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette, hogy a QNAP NAS kompatibilis a Dahua Technology Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi és H.265 PTZ sorozatú hálózati kamerákkal.

A QNAP felügyeleti alkalmazások integrálják a teljes körű videomegfigyelési funkciókat a NAS-hoz, biztosítva a tárolási bővíthetőséget és tárolóhely-felügyeleti funkciókat az adminisztrátorok és a szakemberek számára. A H.265 tömörítési technológiájával a Dahua hálózati kamerái alacsonyabb sávszélességgel és nagyfokú biztonsági hatékonysággal rendelkeznek.

A Dahua Technology az iparág egyik legkiterjedtebb kamera-portfóliójával rendelkezek. A QNAP NAS-s integrációja átfogó funkcionalitást biztosít a felhasználóknak követelményeinek kielégítésére. „Nyitottság, az integráció és az innováció volt a vezérelvünk.” - nyilatkozta Daniel Chau, a Dahua Technology tengerentúli marketingigazgatója. „Örömmel dolgozunk olyan partnerekkel, mint a QNAP, hogy jobb megoldást alkossunk az ügyfelek számára. Nagyra értékeljük az együttműködést és arra számítunk, hogy ez a felhőfelügyeleti megoldás gyorsan fog növekedni.”A QNAP integrálja a Dahua Technology hálózati kameráit a felügyeleti rendszerek bővíthetőségéért

„Köszönjük, hogy folyamatosan együttműködhetünk a Dahua Technology-val, a QNAP azon dolgozik, hogy kiterjessze a NAS felügyeleti alkalmazásokat.” - nyilatkozta Alan Kuo, a QNAP termékmenedzsere. „Örömmel jelentjük be, hogy a Dahua Technology Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi és H.265 PTZ sorozatú hálózati kameráinak teljes integrációját a QNAP felügyeleti megoldásokba. A felhasználók számára nagyobb rugalmasságot, a megfelelő IP-kamerák kiválasztását kínáljuk a rendszer telepítésekor.”

A QVR Pro átfogó videomegfigyelési szolgáltatásokat integrál a QNAP NAS-ba, biztosítva a QTS-től elválasztott felvételi környezetet a tárolás bővíthetőségével és rugalmas tárhelykezelési funkciókkal. Az optimalizált QVR Pro Client szoftver egyetlen felületen teszi lehetővé az élő megfigyelést és a gyors lejátszási funkciót.

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.