A QNAP bemutatta a TS-x31K NAS-sorozatot otthoni és privát felhőalapú tároláshoz

TS-431K

QNAP nagy teljesítményű négymagos 1,7 GHz NAS a megbízható otthoni és privát felhőalapú tároláshoz

2020. április 28., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási, a hálózatépítés és a tárolás egyik vezető innovátora bemutatta a négymagos TS-x31K sorozatú NAS-t (beleértve az 1-lemezes, 2-lemezes és 4-lemezes modelleket), amely központosított adatmentést és -kezelést, egyszerű fájlhozzáférést és -megosztást, funkciókban gazdag multimédiás alkalmazásokat és biztonságos pillanatkép védelmet nyújt. A kompakt, letiszult, fehér színű, minimalista kialakítású TS-x31K beilleszkedik bármilyen otthoni dekorációba, ráadásul nagyon kevés helyet foglal el, így ideális megoldást jelent az otthoni felhasználók számára egy megbízható privát felhő kialakításához.

A TS-x31K sorozat négymagos 1,7 GHz-es processzorral biztosítja a kivételes otthoni teljesítményt. Az 1 GB RAM-mal, a gigabites LAN-nal (1-lemezes: egy GbE-port; 2 és 4 rekeszes: két GbE-port), SATA 6 Gb/s csatlakozással és AES-256 bites titkosítással rendelkező TS-x31K gyors és stabil kapcsolat tesz lehetővé. Az eszközök nélkül szerelhető, valamint zárható meghajtórekeszes TS-x31K egyszerűen telepíthető, miközben növelt biztonságot is nyújt a meghajtóknak.

„A négymagos TS-x31K sorozat korszerűsíti az otthoni tárolást és a multimédia alkalmazásokat, ezáltal lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a privát felhő előnyeit élvezhessék. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően bárki könnyedén hozzáférhet fájljaihoz, kezelheti és megoszthatja azokat, illetve távolról is elérheti őket a dedikált mobilalkalmazások használatával”- nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere.

A TS-x31K sorozat egy átfogó otthoni adatközpont, amely teljeskörű adattárolást, megosztást, biztonsági mentést, szinkronizálást és adatvédelmet biztosít. A felhasználók rendszeres biztonsági másolatot készíthetnek a Windows® és a MacOS® számítógépeikről, valamint mobileszközeikről, az adatok további védelme érdekében pedig a biztonsági másolatot egy másik NAS-ra vagy felhőalapú tárolóra menthetik le, ezzel helyi másolatot készítve a HBS (Hybrid Backup Sync) segítségével. A pillanatkép védelem, hatékonyan csökkenti a ransomware fertőzések veszélyét és gyorsan képes visszaállítani a fájlokat a korábban rögzített állapotukba.

A TS x31K multimédiás alkalmazások széles választékát kínálja, beleértve a Photo Station, a Video Station és a Music Station alkalmazást, ezzel lehetővé téve a médiafájlok könnyű kezelését és megtekintését. A felhasználók a TS-x31K-t akár Plex® Media Server-ként is használhatják. További hasznos funkciók közé tartozik: a Surveillance Station egy biztonságos megfigyelő rendszer kilépítéséhez; a Qsync, amely automatikusan szinkronizálja a fájlokat a NAS, a mobiltelefonok és a számítógépek között. A felhasználók a dedikált mobilalkalmazások és a myQNAPcloud szolgáltatás segítségével távolról is elérhetik a TS-x31K készüléket.

Főbb tulajdonságok

  • TS-131K: Toronymodell; 1-lemezes, Annapurna Labs AL-214 négymagos 1,7 GHz-es processzor, 1 GB RAM; cserélhető, 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps-os rekeszek; 1 x GbE port, 3 x USB 3.2 Gen 1 port
  • TS-231K: Toronymodell; 2-lemezes, Annapurna Labs AL-214 négymagos 1,7 GHz-es processzor, 1 GB RAM; cserélhető, 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps-os rekeszek; 2 x GbE port, 3 x USB 3.2 Gen 1 port
  • TS-431K: Toronymodell; 4-lemezes, Annapurna Labs AL-214 négymagos 1,7 GHz-es processzor, 1 GB RAM; cserélhető, 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps-os rekeszek; 2 x GbE port, 3 x USB 3.2 Gen 1 port

Elérhetőség

A TS-x31K NAS sorozat már elérhető. További termékinformációért látogass el a www.qnap.com oldalra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .