A QNAP bemutatja a TS-251B otthoni és kisirodai használatra szánt multimédiás NAS-t

A QNAP bemutatja a TS-251B otthoni és kisirodai használatra szánt multimédiás NAS-t

2018. augusztus 17., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a mai napon bemutatta a 2 lemezes TS-251B NAS-t. Az Intel J3355 kétmagos processzorára épülő TS-251B otthoni és SOHO felhasználók számára kiváló megoldás, cross-device multimédiás élményt nyújt, 4K-s multimédiás átkódolási és streamelési képességekkel.

Kisvállalati NAS üzembehelyezéssel, beállításokkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat a Kapcsolat menüponton keresztül.

4K HDMI kimenettel és további számos biztonsági mentési és megosztási alkalmazással. A TS-251B egy PCIe bővítőhelyet is kínál, a további funkciók hozzáadásához

A QNAP bemutatja a TS-251B otthoni és kisirodai használatra szánt multimédiás NAS-t

A PCIe sloton keresztül a felhasználók egyszerűen bővíthetik a TS-251B képességeit. A QNAP QM2 kártya hozzáadásával elérhetővé válik az M.2 SSD gyorsítótárazás és a 10GbE sebességű hálózati kapcsolat; a kompatibilis vezeték nélküli adapterekkel (például QNAP QWA-AC2600) vezeték nélküli adattárolóként és streamer központként is használhatjuk; USB 3.1 Gen 2 (10 Gbps) kártya az USB portok számának növeléséhez ideális; A QNAP QXG-10G1T 10GbE hálózati bővítőkártya, a 10GbE csatlakozásra készíti fel a NAS-t.

„A TS-251B a QNAP első otthoni NAS tárolója PCIe slottal, amely lehetővé teszi, hogy további funkciókat adjunk hozzá eszközünkhöz. Így például az SSD gyorsítótárat és a 10GbE kapcsolatot egy QM2 PCIe kártya telepítésével a rendszer teljesítményének javítása érdekében, valamint a jövőben a 10GbE hálózati környezetek támogatásához.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „A TS-251B 4K átkódolással és 4K HDMI kimenettel rendelkezik, amelyek az otthoni multimédiás élményt teljesítik ki.”.

A 14nm csíkszélességű Intel® Celeron® J3355 kétmagos 2.0 GHz-es processzora (2,5 GHz-es sorozat), 2GB, illetve 4GB DDR3L RAM (8 GB-ig) társaságában, egy darab Gigabit LAN porttal és SATA 6Gb/s meghajtókkal szerelhetjük fel. A -251B megbízható írási és olvasási sebességet biztosít, az Intel® AES-NI hardveres gyorsítású titkosítást biztosít a NAS érzékeny adatainak megvédéséhez. A TS-251B támogatja a pillanatfelvételeket is, lehetővé téve, hogy gyorsan visszaszerezhessük az adatokat a véletlen törlés és módosítás, vagy a zsarolóprogramok támadása esetén.

A TS-251B App Center számos termelékenységi eszközt kínál: a “Qsirch” teljes szöveges keresése lehetővé teszi a gyors fájlkeresést; Az “IFTTT Agent” és a “Qfiling” automatizálja a felhasználói munkafolyamatokat a jobb hatékonyság és a termelékenység érdekében; A “Qsync” és a “Hibrid Backup Sync” egyszerűsíti a fájlmegosztást és az eszközök közötti szinkronizálást. A különféle streaming alkalmazások – köztük a Cinema28, a QVHelper, a Qmedia és a Video HD – lehetővé teszik a zökkenőmentes multimédiás élményt a különböző streaming protokollok használatával. A QNAP RM-IR004 (külön megvásárolható) távirányítóval a QButton alkalmazást használhatják a gombok funkcióinak testreszabásához az egyszerű navigáció érdekében.

Az új modellek főbb tulajdonságai
TS-251B-2G: Intel® Celeron® J3355 dual-core 2.0 GHz processzor (felskáláz 2.5 GHz-ig) 2GB RAM-mal (1 x 2GB)
TS-251B-4G: Intel® Celeron® J3355 dual-core 2.0 GHz processzor (felskáláz 2.5 GHz-ig) 4GB RAM-mal (1 x 4GB)

Torony kialakítású típus; dual-channel DDR3L SODIMM RAM slot (a felhasználó is bővítheti 8GB-ig); hot-swap 2.5/3.5” SATA 6Gbps HDD/SSD; 1 x PCIe Gen2 x2 slot;1 x Gigabit LAN port; 1 x HDMI v1.4b, akár 4K UHD; 2 x USB 3.0 Type-A port, 3 x USB 2.0 Type-A port; 1 x USB másolás gomb; 1 x hangszóró, 2 x 3.5mm mikrofon jack (dinamikus mikrofonok támogatása); 1 x 3.5mm audio jack kimenet.

Elérhetőség
Az új TS-251B már elérhető.

Kisvállalati NAS üzembehelyezéssel, beállításokkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat a Kapcsolat menüponton keresztül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .