A Qmedia Android TV szórakoztatóközponttá varázsolja Android TV-d

Streameld tartalmaidat a QNAP NAS-ról a TV-re, az átütő szórakoztatási élményért

2017. október 9., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. az mai napon bejelentette a Qmedia Android TV alkalmazást a multimédiás tartalom streameléséhez. Egyszerűen telepítsd az alkalmazást a Google Play áruházban az Android TV-re vagy a set-top boksz-ra, hogy megnézhesd fotóidat, zenéidet és videóidat közvetlenül a QNAP NAS-ról. Az intuitív felhasználói felület az egész család szórakoztatására készült, kényelmes, mindenfajta bonyolult telepítés nélkül élvezhetjük a multimédiás élményt.

„A QNAP arra törekszik, hogy javítsa a multimédiás élményt a felhasználói számára, így közelebb hozza az emberekhez a különböző platformokat” - nyilatkozta Bennett Cheng, a QNAP termékmenedzsere - a korábbi Apple TV alkalmazásunk alapján a Qmedia Android TV alkalmazás, friss, új megjelenést és számos intuitív új funkciója mellett széleskörű multimédiás élményt kínál az intelligens TV-hez.”A Qmedia Android TV szórakoztatóközponttá varázsolja Android TV-d

A Qmedia Android TV alkalmazás telepíthető a támogatott Android TV rendszerekre, beleértve a Sharp AQUOS, a Sony BRAVIA, az NVIDIA SHIELD és a Mi Box (nemzetközi verziót). A Qmedia Android TV alkalmazás támogatja a QNAP multimédiás alkalmazásait, a Video Station-t, Photo Station-t és Music Station-t. Természetesen hozzáférhetünk vele a videokategóriákhoz, filmekhez és tévéműsorok online információihoz, feliratokhoz, böngészhetjük az albumokat, fényképes diavetítések indíthatunk és lejátszási listákat is készíthetünk.

A Qmedia Android TV alkalmazás minden Android TV 6.0 (vagy újabb) eszközzel kompatibilis, a támogatott eszközre a Google Play-ből telepíthető. A Video Station, a Photo Station és a Music Station telepítését a helyi QNAP NAS-on keresztül kell elvégezni, ahol a Qmedia Android TV funkcióit is engedélyezheted.

Elérhetőség
A Qmedia Android TV applikáció már ingyenesen letölthető a Google Play™ bolton keresztül az Android TV rendszerekre.

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.