A Philips OLED TV-k dupláztak

A Philips OLED TV-k dupláztak

A Philips TV 2018-as OLED termékcsaládja két EISA díjat kapott!
2018. augusztus 16., Amsterdam – Nem csak egyszer, hanem kétszer! A vállalat két legújabb 2018-as OLED TV modellje is megkapta az elismert EISA díjat, a Philips TV ezzel továbbra is az OLED TV-piac vezetője a teljesítmény terén.
Az EISA hivatalosan is megadta a Philips 55” OLED803 TV-nek a „Best Buy OLED TV 2018-2019” és az új Philips 65” OLED903 TV-nek – az első termék, mely a Bowers & Wilkins, a világ vezető audiotermék gyártójának szakembereivel történő exkluzív együttműködés részeként született – pedig, a „Home Theatre TV 2018-2019” díjakat.
Az OLED903 általános minőségére vonatkozóan további elismerést kapott az IF Design Award díjával még az év elején.

A Philips OLED TV-k dupláztak

A 903-as modellt dicsérve, az EISA döntőbizottsága nyilatkozta: “A házimozi-rajongók valóban mozi élményt szeretnének, amely dinamikus hangzással párosul, a Philips 65 colos OLED zászlóshajója pontosan nekik készült. Egy új, exkluzív partnerség eredményeként a hi-fi specialistával, a Bowers & Wilkins-szel, kapta meg a TV a soundbar-t… A 65″-os OLED903-as osztályában vezető teljesítményt kínál, melyet az Ambilight hangulat tovább fokoz, így a legjobbat hozza ki a HD Blu-ray és streaming forrásokból”.

Az új 803-as terméket pedig az EISA zsűrije így kommentálta: “A Philips ötvözi a legfrissebb 2018-as OLED panelt a továbbfejlesztett P5 képkezelő rendszerrel a valóban lenyűgöző eredmény érdekében az 55″-os modellben, miközben ára még mindig nagyon kedvező. Az UHD OLED ANDROID TV lehetővé teszi, hogy normál dinamikatartományú médiát, majdnem HDR közeli minőségben élvezhessük a Philips legújabb innovációjának a „Perfect Natural Reality”-nek köszönhetően.”

Az EISA (European Imaging & Sound Association) 36 éve választja ki az új irányvonalat, a legizgalmasabb, kreatív és élvonalbeli, innovatív termékek közül, melyet EISA díjjal ismer el. Ezeket 25 ország szakemberei és technikai specialistái, valamint 53 vezető szaklapjának újságírói választják meg világszerte.

A Philips OLED TV-k dupláztak

Mindkét EISA díjat hivatalosan is átadják a Philips TV-nek az IFA keretében, ami világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vására Berlinben, 2018. augusztus 30-án.

Új OLED fejlesztések.
Az új modellek ugyanazokkal a kiemelkedő képminőséggel rendelkeznek, mely a 2018-as OLED paneleknek köszönhetünk, ami új tükröződésgátló bevonatot kapott a még jobb fekete szín reprodukálásához és a 1000 nites fényerőhöz – ez 10% -kal magasabb fényerő a 2017-es modellekhez képest.
Az új modellekben egyaránt megtaláljuk a 2. generációs P5 Picture Perfect Processing Engine-t, amely az új, „Perfect Natural Reality” kontrasztnövelő technológiát is magába foglalja – ami egy szabadalmaztatott intelligens algoritmus, amely a standard SDR tartalmakkal jobb minőségű HDR képpé javítja fel.
A letisztult és elegáns európai formatervezésbe integrálva találjuk meg mindkét tévé esetében a hangrendszert. A 803 fejlett hangképzéssel rendelkezik, amely jóval jobb a korábbi modellhez képest, míg a 903 a Bowers & Wilkins szakértelmével és technológiájával új szabványt állít fel a hangrendszerek esetében – köztük négy előre néző hangszórót egy akusztikusan áteresztő Kvadrat szövettel takarva.
Mindkét eszköz egyedülálló háromoldalú Ambilight technológiával, Android TV Nougat operációs rendszerrel, mely tartalmazza a beépített „Google Asszisztens” és a „Works with Amazon Alexa” funkciókat. Ezek hamarosan, a TV készülékeken az Android O szoftverfrissítése után lesznek elérhetőek.

A Philips OLED TV-k dupláztak

A 803 2018 augusztusában lesz megvásárolható, míg a 903 – augusztus 30-án hivatalosan az IFA kiállításon Berlinben kerül bemutatásra, és 2018 októberétől vásárolható meg.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .