A hangutasítás elérte a gamer rendszereket

A hangutasítás elérte a gamer rendszereket
A hangutasítás elérte a gamer rendszereket

Új Thermaltake TT RGB PLUS Ecosystem TT AI hangirányítással

2018. március 19., Tajpej, Tajvan

A Thermaltake, a vezető számítógépház, tápegység és a hűtési megoldások márkája, örömmel mutatja be a TT RGB PLUS Ecosystem rendszert a TT AI Voice Control-lal együtt, amely a gamer számítógép világítását a hangutasításunknak megfelelően állítja be.

A TT RGB PLUS Ecosystem egy intelligens világítási rendszer PC-k számára, amelyek ötvözik a legfejlettebb programozható LED világítást a TT AI Voice Control és a szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverével. A TT RGB PLUS ökoszisztéma korlátlan lehetőséget kínál a színek beállításához, melyet könnyen szinkronizálhatunk a játékokhoz, zenéhez, CPU-hőmérséklethez és egyéb TT RGB PLUS termékekhez, például: Riing Plus LED RGB radiátor ventilátor termékek, Pacific W4 Plus processzor vízhűtőblokk, Pacific V-GTX 1080Ti Plus átlátszó GPU Waterblock, Pacific PR22-D5 Plus puffertartály és pumpa kombó, Pacific RL360 Plus RGB radiátor és a Pacific Lumi Plus LED csíkok.

Nem számít, hogy melyik kompatibilis terméket választod, a hangvezérlés funkciót beállítani és vezérelni is nagyon könnyű. Miután csatlakoztattad a helyi Wi-Fi hálózaton keresztül TT RGB PLUS alkalmazást a TT RGB PLUS szoftverhez, utasíthatod az alkalmazást, hogy kapcsolja be vagy ki a lámpákat, kapcsolja be az egyes fénymódokat, változtassa meg a színeket, vagy állítsa be a fény pulzálásának és ventilátor sebességét.A hangutasítás elérte a gamer rendszereket

A TT AI Voice Control jelenleg csak *iOS eszközökre érhető el és a TT RGB PLUS Software 1.1.5-ös verziója szükséges a használathoz. A applikáció frissíthető az Apple App Storeból, valamint hamarosan megjelenik a Google Play áruházban is.
A Thermaltake TT RGB PLUS Ecosystem rendszerrel kapcsolatos további információért kérjük, látogasd meg az alábbi weboldalt: http://ttrgbplus.thermaltake.com/

* iOS 10.0 vagy újabb szükséges a használatához. Kompatibilis iPhone, iPad and iPod touch.

A hangutasítás elérte a gamer rendszereketA hangutasítás elérte a gamer rendszereket

A hangutasítás elérte a gamer rendszereket

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .