Körülölel a csatatér moraja a HyperX újtechnológiás Cloud Revolver S fejhallgatójával

2017-es nemzetközi CES, Las Vegas – 2017. január 6. – A kimagasló teljesítményű gamer termékeiről ismert HyperX® bemutatta eddigi legprofeszionálisabb, számítógépes játékokhoz készült mikrofonos fejhallgatóját, a HyperX Cloud RevolverTM S-t, amely Plug and Play módon biztosítja a Dolby® 7.1-es hangzást. A HyperX a Dolby Headphone® technológiát egy új USB-eszközbe rejtette, amellyel egyetlen gombnyomással érhető el a csúcskategóriás, lebilincselő hangteljesítmény. Az új, profi játékosok és e-sport-csapatok igényeire fejlesztett, prémium kategóriás fejhallgató többplatformos támogatással, 50 mm-es hangszórókkal és zajcsökkentő mikrofonnal is rendelkezik. A HxperX jellegzetes memóriahabos fülpárnája és a megújult, széles kialakítású fejpánt még kényelmesebbé teszi a játékkal töltött órákat. Körülölel a csatatér moraja a HyperX újtechnológiás Cloud Revolver S fejhallgatójával

A kellemes viselet mellett a Dolby Headphone valósághű hangzására, valamint a HyperX díjnyertes Cloud Revolver headsetek örökségére építve a legújabb gamer fülhallgató kristálytiszta és széles hangterjedelmével komoly versenyelőnyt nyújt a belső nézetű lövöldözős (FPS), illetve a 3D környezetben játszható játékok során.

„A Dolby Headphone 7.1 csatornás, személyes térhatású hangkörnyezetével és szinte moziszerű hangzásával a headsetet választó játékosok az akció kellős közepében érezhetik magukat: a térben érzékelhetik az őket körülvevő, különböző szögekből és távolságokból érkező neszeket, zajokat, így a korábbinál tisztábban és pontosabban észlelhetik az ellenfelek mozgását” – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

A fejhallgató továbbá három, előre beprogramozott hangszínszabályozó-beállítással is rendelkezik (mélyhang-kiemelő, egyenletes és beszédhang), amelyek közül minden gamer szabadon választhatja ki a neki leginkább megfelelő módot.

A HyperX Revolver S legfőbb jellemzői:
⦁ Dolby Surround Sound – Új USB-hangeszköz a térhatású hang és a kiváló minőségű beépített hangkártya Plug and Play rendszerű telepítéséhez.
⦁ Játékosok fejlesztették – Három előre beállított hangszínszabályozó-beállítás, független hangerő- és mikrofonnémító gombok, LED-háttérvilágítás az aktív üzemmódok gyors ellenőrzéséhez.
⦁ Új kialakítás – Szélesebb fejpánt, mattfekete felület és a HyperX jellegzetes memóriahabja a hangszórókon.
⦁ Prémium kategóriás teljesítmény – A versenytársak mikrofonos fejhallgatóival ellentétben nincs szükség szoftverre vagy külön hangvezérlőre.

A HyperX Revolver S további műszaki jellemzői:
Fejhallgató
⦁ Hangszóró: dinamikus, 50 mm-es neodímium mágnesekkel
⦁ Típus: fül körüli, zárt hátsó rész
⦁ Frekvenciaátvitel: 12 Hz–28 000 Hz
⦁ Impedancia: 30 Ω
⦁ Hangnyomás szintje: 100,5 dB SPL/mW 1 kHz-nél
⦁ THD: <2%
⦁ Bemeneti teljesítmény - névleges: 30 mW, maximum: 500 mW
⦁ Tömeg: 360 g
⦁ Tömeg mikrofonnal együtt: 376 g
⦁ Kábel hossza: mikrofonos fejhallgató (1 m), hangvezérlő (2,2 m) + számítógépes hosszabbítókábel (2 m)
⦁ Csatlakozás típusa:
Mikrofonos fejhallgató: 3,5 mm-es csatlakozó (4 pólusú)
Hangvezérlő: USB
Számítógépes hosszabbítókábel: 3,5 mm-es fülhallgató- és mikrofoncsatlakozó

Mikrofon
⦁ Elem: elektroet kondenzátoros mikrofon
⦁ Iránykarakterisztika: egyirányú, zajkioltó
⦁ Frekvenciaátvitel: 50 Hz–18 000 Hz
⦁ Érzékenység: -44 dBV (0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz)

Elérhetőség és támogatás
A HyperX Cloud Revolver S 2017. március 14-től kerül kereskedelmi forgalomba, 169,99 eurós, azaz kb. 52 000 forintos ajánlott fogyasztói áron. A modellhez két év korlátozott jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár.

Körülölel a csatatér moraja a HyperX újtechnológiás Cloud Revolver S fejhallgatójával

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.